Mitt fyrahundratrettiosjätte inlägg...

Eftersom många bett om det har jag bestämt mig för att, under min vistelse här i Brighton, återigen uppdatera min blogg.

Jag har nu varit i Brighton i två dagar. Allt är jätte bra, även om det hela tiden är mycket nya intryck som gör att man blir helt slut på kvällarna. Det finns mycket som är annorlunda mot Sverige. För det första är byggnaderna  helt underbara. Överallt är det längor med underbara, gamla hus som man ser i engelska filmer men som man inte riktigt insett faktiskt finns i verkligheten.

Något som är lite konstigt är att engelsmännen har en tendens att ha helteckningsmattor överallt. I vissa fall även i badrummet. Hur konstigt är inte det?
De är även sämst på isolering, vilket skulle kunna vara anledningen till helteckningamattorna.

För att inte tala om hur artiga alla är. Thanks, please och excuse me används betydligt mycket mer än i Sverige. Tackar man inte busschaffören när man går av bussen anses man oartig och råkar man gå in i någon så ber de om ursäkt.

Hmm, just det. För övrigt bor jag i en jätte mysig liten familj. En ung,trevlig tjej och hennes 4 åriga dotter. Dottern är underbar och pratar hela tiden. Jag förstår bara hälften, men jag lär mig. Igår kom hon med två teckningar till mig och sa: "One for you, and one for you mum". Så mamma, du har fått en teckning! ;)

Jaja, det får vara allt för den här gången. Ska försöka uppdatera bloggen lite till och från.

/Kramar från Brighton

RSS 2.0