Mitt sextiofemte inlägg...

"Hunden är människans bäste vän"


Var på Dalvik med klassen idag. Gjorde ett försök att måla en massa djungeldjur på en mur på ett dagis. Hann ungefär få upp alla färgerna, sen började det ösregna. Så det var bara att packa ihop och åka hem. Lite surt måste jag säga, men så kan det vara.

Sen besökte vi mina kusiner och hälsade på deras underbara små mini valpar. VILL HA! Någon som har några bra tips på hur man övertalar föräldrar?

Mitt sextiofjärde inlägg...

Now it´s history....

Och så var även denna helgen över. Helt otroligt vad tiden går fort egentligen.  Bra på sätt och vis, men jobbigt ändå. Snart tar vi studenten och vad händer sen? Jennie börjar få lite panik.

Aja, ännu en gång har det varit en bra helg. I fredags besökte jag Centrum med bla. Elin och Rebecca.
Frågade Elin vad jag kunde skriva om denna kväll och fick svaret: "hahaha, nothing ;)". Så det får väl bli så då, även om det kommer ge alla som läser det här en massa otäcka fantasier. Men det kan ifs också vara ganska kul.
I alla fall var det en lyckad kväll. Tack alla! <3

Lördagen var det sedan upp tidigt och drilla, våran sista marsch förövrigt. Det känns härligt om något.
Sen på kvällen träffade jag Elin, Sandra och Emil. Vi spelade spel, åt pizza och disskuterade hemligheter. Haha. Det var lite små mysigt tycker jag allt även om det var grymt svårt att bli av med folket. Elin och jag har bestämmt att vi ska besöka Sandra, och sen ska vi vägra att gå där ifrån. Så det så!
Tack för en mysig kväll! <3

Aja, sen dagen idag har ja mest jobbat. Det var otroligt kul. Den lögnen får avsluta dagens blogg.

Mitt sextiotrejde inlägg...

Never give up...

Nån är dålig på att hålla igång sitt bloggskrivande. Jag hoppas att ni förlåter mig.

Har ännu inte skrivit någon blogg om skolresan till Danmark, och orkar inte direkt göra det heller så kan bara nämna det här lite kort.
Var en ganska kul resa med en massa museum besök, shopping i Köpenhamn, skapardag på stranden och många mysiga stunder i våra små stugor. Var på ett helt underbart museum i Köpenhamn. De hade massa gamla skulpturer, två mumier, och det bästa av allt, massa fina målningar av konstnärer som Degas, Courbet, Monet, Manet, Van Gogh, Delacroix m.m.

Resans Joppa upplevelse:

Vi är påväg ner från Runde torn (ett högt torn med en spiral gång upp). Ur en liten hålighet i väggen hoppar plötsligt två små pojkar fram framför Joppa och skriker: -BUU!
Tanken var att de skulle skrämma sin pappa och syster som kommer bakom oss. Pojkarna springer lite smått generande och skrattande upp till resten av sin familj.
Joppa springer då lite före och gömmer sig i nästa hål i väggen. När hon sedan tror att pojkarna kommer hoppar även hon fram och skriker: -BUU!
Hon tog dock också fel på person och råkade skrämma deras pappa och syster. Men ändå, tanken var grymt söt. Du är underbar Joppa!

Ja, de var väl en liten förkortad version av vår resa. Tack klassen för några fina dagar!


Hade föresten teoriprov och upkkörning idag. De gick väl sådär  halvbra skulle man kunna säga. Teorin är avklarad men därimot sket sig körningen. Lite surt men jag löser det nog nästa gång hoppas jag allt. Ju svårare det är desto härligare känns det när man klarar det antar ja (lägg märke till hur grymt posetiv jag är idag). Haha.

Aja, egentligen har jag inte så mycket mer att säga. Ska försöka hålla igång mitt bloggskrivande bättre i fortsättningen.  

Mitt sextioandra inlägg...

Keep the memories for they never change. Only those who are in it do.

Varför är livet aldrig lätt? Det är alltid så himla konstigt. Man försöker räkna ut hur det funger, hur det hänger ihop, men det fungerar aldrig. Ibland känns det som att vissa saker är meningen att det ska hända, men sedan verkar det inte så längre. Ibland funderar jag på om det kanske inte finns någon mening överhuvudtaget, om de kanske bara sitter nån liten gusliknande snubbe någonstans och på skämt roar sig med att dikta ihop ens liv. Aja, egentligen spelar det ingen roll.
 
Var på krogen med Mickan, Micke, Joppa, Danjell, Elin och Sandra igår kväll. Lilla Elin fyllde år i onsdags så det var första gången för hennes del. Det var en väldigt lyckad kväll fylld med skratt, kramar, vackra ord och rosa jätte kukar.

Jag hoppas att ni i gänget vet hur mycket ni betyder för mig. Jag är ganska dålig på att tala om det (förutom när jag är full då, då finns det nog ingen som är bättre på det än jag) men ni är verkligen älskade. Ni plus mina underbara mini kusiner är de personer som jag älskar absolut mest.
Utan er i mitt liv hade mitt liv inte varit alls så bra.

Dagen idag har dock varit lite konstigt. Vet inte riktigt varför egentligen, för lite sömn och för mycket tankar antar jag. Efter en lyckad krogkväll kommer alltid en seg lördag.

Imon bär det av till Köpenhamn med klassen. Känner inte riktigt för det, men det blir säkert kul när vi väl är där. Känns bara inte riktigt som jag har tid, men, men, det blir säker kul. Är tillbaka på onsdag igen.

Ha det bra och sov så gott allihoppa!

RSS 2.0