Mitt trettiofjärde inlägg...

Pessimist eller optimist?

Oyeah, nu har skolan börjat igen! Underbaraste dagen i hela mitt liv (Sandra och jag har bestämmt oss för att bli positiva).

Började med att gå upp klockan halv åtta i morse, vilket enbart var skönt. Då har man ju trots allt hela dagen framför sig i stället för att sova bort den.

Sedan var det dags för den där sköna, lugna bussturen till skolan. Det känndes helt underbart när vi var framme och vandrade alla långa trappor upp till våra skåp (måste upplysa er om att  vi kommer ha sjukt snygga lår i trean efter alla dessa trappor, så de är endast positiva) och att sedan vandra ner igen och köpa frukost till Joppa.

Sen hade vi en av de där underbara, typ två timmar långa fotolektionern. En väldigt slapp sådan idag vilket var grymt bra eftersom man faktiskt behöver vila upp sig efter lovet.

Aa, å sen var de inte mycket mer kvar en de otroligt lärorika engelska och svenska lektionerna.

Efter skolan roade jag mig sedan med att måla. Fick tyvärr inte till någon bra bild, men jag lärde mig förmodligen jätte mycket, så det gör inget.

Aja, de var min dag de. Märker att om jag ska fortsätta att vara så här positiv så skulle jag behöva några synonymer till orden "underbart och skönt". Någon som kan hjälpa mig med detta?

Mitt trettiotredje inlägg...

It must have been LOV but its over now....

Å nu var detta lovet över också. Har varit ett hyffsat bra lov trots allt. I alla fall fram till nyår, efter det va det lite små segt.

image20

Vi inledde lovet med peppakakstomtehusbakning med GaYTEaM. Vilken jag stolt kan presentera på bilden ovan. Han blev riktigt fin faktiskt även om dörren är mellan benen på honom. LIte smått perverst kanske, men var skulle vi annars ha den?

Efter det var det julhelgen. Som vanligt firade vi med pappas sida av släkten på söndagen och  på julafton var vi hos mormor och morfar med minikusinerna. "En gång när jag var liten då var jag lika liten som dig"
Ännu en gång måste jag upplysa alla om att jag har världens underbaraste kusiner! Älskar dem helt otroligt mycket! Våra alldeles egna små bebisar (Jeppe å jag är deras giraffer). En väldigt trevlig julhelg måste jag säga. Fick världens finaste lilla skål och mobilhållare som de små söta mini människorna själva hade varit och köpt till oss i julklapp. Så grymt gullgit. Har jag nämnt hur mycket jag älskar dem?

Som vanligt fick Jeppe den tradionella stenen av mig i julklapp (med en ettikett med texten "God Jul Jesper önskar sten). Jag brukar sedan få tillbaka den när jag fyller år, men denna gång så fick även jag den i julklapp. Jag gav den till Jeppe på morgonen när vi firade med familjen och fick sedan tillbaka den (med texten "God Jul Jesper Jennie önskar sten") när vi firade med mormor och morfar och kusinerna på kvällen. Haha, jätte kul lillen.

Efter julhelgen hände inte så jätte mycket. Var på bio med Sandra en kväll (var på förtrollad, underbar film) och träffade klasskompisarna en dag. Hade en trevlig dag men en liten sväng på mellandagsrean och sedan lite sällskapspel hemma hos mig. Spelade spelet Jeppe och jag fick i julklapp "Med andra ord". Sjukt roligt spel måste jag säga.

image21

Sen så hände det inte så mycket mer än ett besök hos farmor och Joha och en fika på IKEA med Elin och Sandra ("har inte han egna vänner?")  innan det mest efterlängtade på hela lovet. NYÅRSAFTON! I år firades den hos Mickan men GaYTEaM+pojkväner (+Richard). Vi serverades otroligt god mat gjord av Mickan, Elin och Micke. Serverades även kladdkaka på kvällen som en viss person hade lite problem med att äta. Roligaste på hela kvällen. Även Elins översättning på "Sleeping beauty" var fint. "Sov sött". Du är för söt gumman.
I vilket fall som helst så var det en riktigt lyckad nyårsafton. Tack...

Nyårsdagen gick bort av sig själv och sen den 2:a fyllde Mickan 18 år! Ännu en gång "Grattis gumman!" Detta firades, efter svåra kontaktproblem, med bowling och tårta. Mickans första egenköpta smirnoff införskaffades också, historisk ögonblick. Måste bara säga att det finns inga kompisar som betyder så mycket som ni! Ni är helt otroligt underbara. Hoppas ni vet om det.

Jaa, det var väl i stort sätt mitt lov. Plus en massa målande då också förstås . Nu är det snart dags att ta i tur med skolan igen. Inte jätte kul men det är trots allt bar 5 veckor till nästa lov.

Avslutar med ett stort tack till alla ni som betyder.

TACK <3

Mitt trettioandra inlägg...

Ibland blir inte livet som man trott...

Ibland sägs saker som inte borde sägas. Saker som man helst av allt vill höra men samtidgt är de de ord som man är mest rädd för att höra. De är betydelsefull ord som stannar kvar i huvudet eftersom man vill ha dem där och upprepa dem för sig själv, samtidigt som man vill få ut dem för att dem skadar, får en att tänka och får en att må dåligt.

Livet är inte lätt, har aldrig varit. Man inbillar sig att det beror på vad som händer i ens liv, men det gör det inte. Det beror på ens tankar. Sådant som inte syns men som finns där.
Det är inte någons ord som sårar en, det är vilka tankar de för med sig. Tankar skadar, inte händelser eller ord.

Det farligaste i världen är ens egna tankar....

Mitt trettioförsta inlägg...

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar....

Har ni någon gång tänkt på hur meningslöst livet egentligen är? Missförstå mig inte nu, jag menar inte direkt att det inte finns någon mening med livet och att vi lika gärna kan gå å ta livet av oss allihoppa eller något sådant. Det finns säkert någon högre mening, något som inte vi kan förstå.
Det är bara det att jag tänkt på om det egentligen spelar någon roll hur ens liv är. Jag menar, vad spelar det egentligen för roll om man levt världens lyckligaste eller världens olyckligaste liv när man sen dör?  Då är hela ens liv ändå borta, det har ingen betydelse. Det ända det kan ha betydelse för är människorna runt omkring som fortfarande lever, men sen när de dör så har det ju ändå ingen betydelse.
Jag vet, det är lite smått invecklat och det kanske bara är jag själv som förstår vad jag menar, men ändå. Livet är allt bra konstigt.

Egentligen är det jätte konstigt att vi finns här, att jag sitter här och skriver dessa ord. Undra varför? Finns det någon mening?
Vem vet, egentligen kanske jag inte ens sitter här, jag kanske inte finns. De kanske bara är något någon försöker få mig att tro. I själva verket kanske jag bara är någon rollfigur i en bok eller i någon annans dröm.

Okej, alla tror säkert att jag är helt dum i huvudet eller något nu, vilket jag kanske är också, vem vet? Men, men, i vilket fall så bjuder ja på de. Det är ju trots allt inte mer än typ 2 personer som läser min blogg.

Det va skönt att skriva lite igen. Håll ögonen öppna för inom snar framtid kommer även min "lov blogg" att dyka upp.


RSS 2.0