Mitt etthundratjugofjärde inlägg...

Det enda i världen som jag fortfarande inte lyckats besvara är varför någon inte skulle vilja vara mig!?

Oyeah, Jennie har målat mega mycket idag. Fick färdigt självporträttet. Blev inte jätte likt kanske, men det får helt enkelt duga.




Ägnade föresten natten åt att läsa ut "Om jag kunde drömma" (första twilight boken). Så nu är den slut, så det har varit en lite sorglig dag. Måste ta och införskaffa mig den andra boken tror jag allt.

Boken vara faktiskt riktigt bra, även om den är en aning övergullig.Oyeah, nu kommer folk hata mig och tycka att jag är en jätte oromantisk människa, men den kändes faktiskt en aning överdriven till och från även om den är totalt beroendeframkallande. En sån bok man inte kan släppa och som stannar i huvudet efteråt. Ni borde seriöst läsa den.


Jag och Sandra i en diskussion om översmarta människor.
Jag:
-Det är ju precis som mig, jag är ju så sjukt smart.
Sandra: -Ja, vem skulle inte vilja vara som dig?
Jag: -Ja, det undrar jag med. Ärligt talat är det den enda frågan jag ännu inte lyckats besvara.

Mitt etthundratjugotredje inlägg...

If I could dream at all, it would be about you. And i'm not ashamed of it

Dagen till ära har ägnats åt ännu ett försök att måla ett självporträtt (med undantag av små "twilight" pauser förstås, dumma mig). Gick ganska bra fram tills att jag skulle göra munhelvetet. Satt och krånglade med den i över en timme tills jag helt enkelt gav upp. Funderar seriöst på skita i den och komma på en riktigt bra och djup anledning till att jag inte har någon mun. Jag kan ju alltid köra på någon skit om jag är blyg så ett porträtt av mig utan mun visar på så sätt en del av mig. Okej, jag vet, det är ingen bra idé egentligen. För det första ser tavlan ganska konstig ut utan mun och för det andra skulle jag aldrig kunna hålla mig till min fina lilla lögn och vad ger det för betyg om jag säger: "Ärligt talat klarade jag helt enkelt inte av att måla munnen så jag struntade i den". Hmm, aja, ja får helt enkelt göra lite fler försök antar ja. Det är vid såna här tillfällen det är så sjukt skönt att jag är ute i så god tid (lägg märke till ironin i det hela).



Aja, nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite igen. Tror jag kan hinna läsa ut boken imorgon så sen kan jag kanske ägna mig åt det jag borde göra. Haha. Aja, avslutar med att upplysa er alla om att denna blogg INTE inledes med "oyeah"!

Mitt etthundratjugoandra inlägg...

Det bästa med mitt jobb är att jag bara jobbar varannan söndag



Oyeah, nu är ännu en helg slut. Tiden går sjukt snabbt nu för tiden. En aning för snabbt faktiskt. Det tycker jag inte om.

Aja, har faktiskt inte gjort så mycket i helgen som är värt att skriva om. Har börjat bli fler och fler sådana helger numera. Men, men, så kan det vara.

Träffade i alla fall Elin och Sandra i fredags. Mycket mysigt tycker jag allt. Vi hade "modelbildskväll": Sminkade oss lite fint och tog lite söta kort. Mysigt värre.

Har förövrigt börjat läsa första boken i Twilight serien nu. Sjukt dumt av mig. Ännu en gång fick jag en påminelse om varför jag en gång i tiden bestämmde mig för att sluta läsa så pass mycket som jag gjorde då. Hittar jag en bra bok så läser jag dygnet runt vilket för tillfället inte är allt för bra efter som jag har en hel del skolgrejor jag borde göra. Men, men, så kan det vara.

Avslutar ännu en gång med lite kommentarer från helgen:

Jag skjutsar Jeppe till en kompis. Med i bilen finns även mamma. När vi är framme tvärbromsar jag.
Jeppe till mamma:
-Så gjorde hon förra gången hon skjutsade mig med, och då hade jag hunnit knäppa av mig bältet så jag flög fram, slog i näsan och fick näseblod.
Mamma: -Nehe, var de så? 


Min familj+ Elin och Sandra sitter vid matbordet. Vi har tidigare under kvällen mobbat Elin för sin längd, eller ja  avsaknaden av den ( förlåt Elin jag kunde inte låta bli). Jesper och jag drar som vanligt en aning påhittad histora om våra brutala fester som vi brukar prata om när mamma är i närheten. Nu hamnade disskusionen på hur vi på vår senaste fest hade druckit ur mammas och pappas vin och sedan fyllt upp vinflaskorna med vatten och saft för att de inte skulle märka nått. Vi hade dock missat en flaska.
Jeppe:
-Det måste vara den flaskan jag råkade slå i huvudet på Elin. Jag bara stod upp och snurrade runt med flaskan och så råkade Elin få den i huvudet.
Sandra: -Du menar att du stod på knä då eller?
Jeppe: -Nja, egentligen snurrade jag flaskan på golvet, eftersom jag tänkte att där är det ju ingen som har huvudet.

Mitt etthundratjugoförsta inlägg...

Never did right from the start

Usch och fy för kulturhistoria. Alltid så sjukt svårt innan man kommer in i arbetet. Håller på med ett inlämningsarbete om erotisk konst under 1900-talet just nu. Har fastnat totalt. Sjukt hemskt. Men, men, jag får försöka överleva detta antar jag. Livet är ju inte alltid lätt är jag rädd.


four-breasted-beast-on-stool.jpg

Hittde förövrigt detta fotografiet av Alva Bernadine. Tyckte det var lite häftigt så visade min kära broder det. Hans kommentar var dock:
"-Det enda som är häftigt med det är att mannen lyckas ha både ölmage och magrutor!"

Haha, han är kul min broder. Fast säg inte att jag har sagt det, jag försöker att inte låtsas om det.

Kom föresten på att jag glömmde nämna en väldigt viktig detalj i bloggen om förra veckans fest, så jag måste bara lägga till den här. Jag rev ner gardinerna! Med gadinstång och allt, inte alldeles för bra. Men det är lugnt, ingen förutom elin, sandra, niklas och jag märkte det så vi smög bara bort lite försiktigt och låtsades som inget hänt. Ingen skada sked. Haha.

Nee, usch nu måste jag göra nått känner jag. Jag borde plugga men vill ju inte. Jag kan låtsas att jag pluggar. Nu ska jag i alla fall sluta skriva. Bara så ni vet.






Mitt etthundratjugonde inlägg...

Maybe in a different light

Oyeah (här skulle jag be om ursäkt för att jag börjat inleda alla mina inlägg med "oyeah" om det inte vore för att jag förmodligen kommer att forstätta med det), nu har jag precis kommit hem från jobbet. Sitter här och äter yoghurt. Jag har börjat äta yoghurt ganska ofta såhär på kvällarna. Lite mysko för egentligen tycker jag inte om yoghurt. Eller nja, det kanske jag gör numera med tanke på att jag faktiskt väljer att äta det men jag har inte gjort det innan i alla fall. Nått händer med mig. Vem vet jag kanske håller på att bli allvarligt sjuk?

Usch, jag hade planerat värst lugna målardagen idag, men så ringde dem från jobbet och ville att jag skulle komma dit efter skolan, så där sket det sig. Men, men, jag får väl ha min målardag imon.

Var i alla fall ganska kul på jobbet idag. Det brukar vara så, man känner verkligen inte för att gå dit men när man väl är där så är det faktiskt helt okej.

Aja (ännu ett ord som jag borde be om ursäkt för att jag använder en aning för ofta) , nu har ja kört lite såntdär oseriöst babbel igen bara för att jag inte känner för att gå och lägga mig, men jag borde nog göra det nu i alla fall. Så jag slutar skriva nu. Bara så ni vet.

Mitt etthundranittonde inlägg...

Somhow, somewhere, just try.

Oyeah, tänkte ägna mig åt ännu en liten konstblogg här igen. Blir mer och mer bloggar om konst och skit här märker jag, men av någon anledning så har jag börjat måla så sjukt mycket mer nu än vad jag gjort tidigare så jag antar att det beror på det. Ni får helt enkelt stå ut med det.



Försökte mig på att göra ännu ett självporträtt eftersom vi har det i uppgift i Bild och Form fördjupningen. Har gjort hur många försök till självporträtt som helst under veckans gång bara för detta och inte ett ända har blivit bra. Lite mysko, självporträtt borde vara något som passar mig. Har trots allt gjort en hel del porträtt i mitt liv. Konstigt nog så blir alltid allt så mycket svårare om man måste göra det. När man vet att det måste bli bra och man vet att det kommer betygsättas. Att mitt betyg i hela Bild och formfördjupnings kursen hänger på detta gör ju inte heller det hela lättare. Vill verkligen ha ett MVG, har aldrig misslyckats med det i bilden innan men och andra sidan orkar jag inte riktigt ta tag i det hela för tillfället. Men, men det går som det går. Porträttet jag gjorde idag (bilden ovan) blev i alla fall det som var mest okej av mina försök. Fast det liknar ju inte mig, men men ett försök till med samma färgsättning kan nog bli bra.





Lägger även in en liten bild på min version av "Leda och Svanen". Var egentligen länge sen den gjordes. Blev aldrig riktigt nöjd med den så jag tänkte att jag skulle jobba lite mer på den. Nu har det dock gått ett halvår sen jag överhuvudtaget rörde den, så jag börjar inse att jag inte kommer göra något mer på den. Den får helt enkelt klassas som färdig.

Mitt etthundraartondeinlägg...

Om Elin inte kan bli präst kan hon alltid bli Madicken

Oyeah, gårdagens kväll tillbringades i Vaggeryd men Elin, Sandra, Emil, Jc och Niklas. En mycket trevlig kväll tycker jag allt. Förfestade först lite hos Emil innan vi drog vidare till någon liten fest.

Elin och jag var påväg från tåget till Emil när vi, flummiga som vi var, ringde detta söta lilla samtal till Sandra:
Elin:
-Du Sandra, vi har gått vilse.
Sandra: -Nehe, det kan ni väl inte ha gjort?
Elin: -Jo, vi står vid ett träd. Det är ingen björk.

Oyeah, ibland är vi så sjukt söta Elin!

Måste även berätta lite om festen vi var på. Folket där måste tro att vi var lite smått dumma i huvudet är jag rädd. Jag hittade ett par inlines som jag självklart var tvungen att ta en liten tur på sådär smått onykter, Sandra tillbringade en stor del av slutet på kvällen spyende utanför huset och Elin klättrade upp på taket och vägrade komma ner så både Emil och Sandra fick klättra efter henne. 

Tack allihoppa för en trevlig kväll! <3

Avslutar med en liten kommentar från kvällen:

Jag: -Var är Elin?
Någon jag inte minns vem svarar: -Hon är på taket. Hon säger att hon vill vara som Madicken! 

Mitt etthundrasjuttonde inlägg...

I can't erase it, because it's with me everyday

Oyeah, nu har jag målat. Gick hyffsat trots allt. Det är konstigt att det kan vara så sjukt skönt att måla.
Publicerar en bild på min projektarbets målning här under. Tänkte att det var dags för en liten uppgradering av den. Har hänt ganska mycket sen förra bilden jag publicerade här. Har börjat hitta färgerna nu, känns härligt. Tror den kan bli ganska bra faktiskt fast det är kanske lite tidigt att säga redan. Är trots allt väldigt mycket kvar. Men tycker om färgerna.




Aja, måste göra lite reklam för boken jag läser för tillfället. "Flickan från ovan" av Alice Sebold. Seriöst, en helt otroligt bok. Som i så många andra böcker handlar den om en liten flicka som blir våldtagen och mördad. Det som skilljer denna bok från alla andra är att historien om vad som händer efteråt inte berättas av en berättare eller av de levande personerna utan av den mördade flickan själv. Hon berättar uppifrån sin nya plats i himlen. Där kan hon se sin familj och sina vänner och följa polisutredningen som inte tycks leda någon vart, utan att ha möjlighet att kommunicera med någon.
En otroligt spännande synvinkel. Jennie likes denna bok very much.
Seriöst, ni borde verkligen läsa den.

Mitt etthundrasextonde inlägg...

But it's time to face the truth

Jag borde måla, tror jag behöver det. Men orkar inte. Känner inte riktigt för det men tror jag skulle göra det om jag väl började. Kanske. Ibland funkar det så, ibland funkar det inte alls. Men jag borde kanske prova.

Usch, jag borde lära mig att gå och lägga mig i tid. Det är lättare då, då funkar det bättre. Idag funkar det inte alls. Men skit samma, det spelar ingen roll.

Jag funderar på att söka till Domén, en konstskola i Göteborg. Bara för att se om man kommer in liksom. Och ja, jag vet, det har ingen framtid men jag tror ändå att det kan vara det som behövs. Jag behöver komma bort från Jönköping och jag behöver måla. Jag kanske ska ge det en chans trots allt? Va fan, jag sätter målet att flytta till en öde ö och bli en misslyckad eremit konstnär. Det kan inte ens jag misslyckas med.

Jag är livrädd för att välja fel väg och jag tror att jag gör det. Jag väljer bort mig själv för att vara snäll mot andra. Jag gör det hela tiden och egentligen tror jag inte på det. Men jag antar att det är så jag är, och egentligen spelar det ingen roll. Om hundra år finns jag inte längre, och vad spelar det då för roll hur mitt liv var? Egentligen har det ingen som helst betydelse.

Aja, nu ska jag försöka mig på att måla lite.


Mitt etthundrafemtonde inlägg...

I have a dream, a fantasy, to help me through reality

Studiedag idag. Inte helt fel. Min tönt till lillebror roade sig dock med att skicka mig ett sms med texten: "Dinga dinga linga lena. Jennie är en tönt!" klockan halv nio på morgonen. Svaret han fick var "Du väckte mig ditt pucko" och han bad inte ens om ursäkt den jäveln. Fick bara ett svar med texten "Ditt problem". Oyeah, någon som vill ha en broder? Jag kan betala för att bli av med honom!

Måste dock berätta om våran sjukt roliga kväll vi hade igår. Jeppe, Pappa och jag besökte farfar och Marianne. Jeppe och jag var på värsta flumhumör och hade sjukt kul, pappa däremot hade inte lika kul. Haha, han tyckte vi var pinsamma. Sjukt vad tjurig han var. Det var kul.

Det roligaste var i bilen på vägen hem när Jeppe den lille tönten började sjunga med i musiken bara för att jävlas lite extra med vår fader. För att ni ska förstå hur kul detta var kan ni som hört mig sjunga tänka er in i detta och sedan förvärra det 10 gånger. Då får ni min broder sångröst. Och, jag jag vet att ni inte tror att det kan bli värre än min sångröst, men tro mig det kan det. Tänk er då en sjukt tondöv nästan skrikande liten tönt i baksätet och en jätte arg pappa i framsätet. Seriöst, det var länge sen jag skrattade så mycket. Det absolut roligaste var när pappa blev så arg så att han slog av musiken och Jeppe fortsätta sjunga utan musik ända tills vi kom hem. Haha, otroligt kul.

Ska avsluta med den lille onde brodens replik på MAXI bara för att alla ska förstå varför jag vill sälja den jäveln. Någon hade spillt ut något på golvet så en från personalen stod och torkade upp det. Jeppe tar då tag i mig och utrbister högt och tydligt:
-Jennie, nu måste du be om ursäkt för att du kissat på dig!

Mitt etthundrafjortonde inlägg...

Verkligheten är bara en tillflykt för människor som inte kan hantera droger/ Robin Williams

Oyeah, jag borde sova. Jag känner inte riktigt för det. Så då blir det en blogg.

Helgen har varit mysig. I fredags träffades jag, Joppa och Sandra för att fira Joppas och Sandras födelsedag. Vi hade tänkt en helt nykter kväll där vi lagade mat och bara myste. Det funkade ungefär till klockan tio sen kom vi på att vi kanske skulle dra en sväng till krogen i alla fall så vi fixade till oss snabbt och förfestade med brodern och hans kompisar som festade här. Sen var det krogen som gällde. Riktigt roligt för en gångs skull faktiskt. Spontan och mysig kväll. Tack!

I lördags var jag även och kollade på "Sanna Panna liten"s handbollsmatch här i jönköping. Sen var mina änglar med hem hit på kvällen. Avslutar med lite söta kommentarer från helgen:

Vi ska ta bilen för att köpa godis:
Jag: -Jag ska bara ta med mitt körkort också.
Sanna: -Har du verkligen det?
Jag:
-Ja, vadå då?
Sanna: -
Jag trodde inte du kunde lyckas få det.

Vid Måns Zelmerlövs bidrag i melodifestivalen:
Sanna: -Varför står han så bredbent?

Vid Sanna Pannas handbollsmatch:
Jag till Jeppe: -Kolla, vad cool Sanna ser ut när hon sitter där på bänken.
Becka: -Ibland när hon skiter så gör hon såhär (Hon visar genom att dra upp händerna till ansiktet undefär som en hamster)
Jesper och jag kollar förvånade på Becka Pecka innan vi förstår att hon inte pratar om Susanna utan om deras lilla marsvin.

Mitt etthundradetrettonde inlägg...

Orkar faktiskt inte leta en inledningstext nu så kör på Sandras och min slogan: Tid är pengar, pengar är sprit!

Oyeah, jennie är full. Kanske inte världens bästa läge att skriva blogg egentligen, men och andra sidan har jag aldrig skrivit en blogg när jag är full innan. Det är en aning jobbigt måste jag säga, man måste gå tillbaka och sudda och ändra allt man stavar fel. Det är ganska mycket är jag rädd. Haha.

Usch, egentligen är det sjukt att man dricker. Vad vinner man på det egentligen? Okej, jag har haft en jätte trevlig kväll. Kunnat koppla bort tankarna och inte tänkt på det jag inte borde tänka på för en gång skull. Sjukt skönt på sätt och vis, men det är så sjukt fejk. Leva i en fejk värld där man undviker att tänka på det man annars tänker på jämt och ständigt. Sjukt egentligen. Det förändrar inte ett dugg. 

Aja, det var faktiskt inte meningen att det skulle bli en supa kväll idag. Vi skulle ha en helt vit helg och Joppa, Sandra och jag skulle träffas och fira Sandras och Joppas födelsedagar. Så satt vi här mysklädda och åt chips medan min broder hade fest på övervåningen. Så plötsligt vid typ kvart i tio slogs vi av tanken "Varför inte dra in till krogen?".  Och så blev det, vi drog hem till sandra och joppa och hämtade kläder och sprit och sen drog vi till krogen vid tjugo över elva. Spontant och mysigt. Den mest lyckade krogkvällen på länge faktiskt.

Råkade dock ut för ett litet halvt bråk på bussen på vägen hem. Var dock inte allt för farligt, lite små kul trots allt. Tydligen är jag väldigt vacker när jag skrattar. Haha, någon hade nog druckit en aning för mycket så att det påverkade synen. Haha. Aja, tack tjejor för en trevlig kväll. Jag älskar er (jaa, jag erkänner denna gången är jag faktiskt full men det betyder inte att jag inte menar det)

Mitt etthundradetolfte inlägg...

Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ditt fall är jag beredd att göra ett undantag

Oyeah, Sandra och jag har köpt en citatbok. Inte alldeles för illa. Och allt pga en liten daim. Haha, tror jag låter bli att beskriva vad daimen har med införskaffandet av citatboken att göra bara för att jävlas lite. Det kan ju vara lite kul såhär en onsdagskväll.

Aja, i vilket fall som helst så är citatboken sjukt kul. En hel del massa underbara citat.
Sandra+Jennie+citatbok= "Kan det bli bättre?"

Hmm, från något bra till något dåligt.
Publicerar dagens samtal med min kära moder:
Mamma: -Jag var inne och läste i din blogg idag!
Jag upprört: -Ohshit, den får inte du läsa. Hur fick du reda på vad min blogg hette?
Mamma: -Pappa mejlade länken.
Jag mycket upprört: -Och var fick han den ifrån?
Mamma: -Den står på din bilddagbok.

Oyeah, snacka om mycket privatliv. Inte nog med att jag har föräldrar snokandes i bloggen, de snokar på bilddagboken också! Hmm, inte allt för bra det här. Vilken tur att jag inte skrivit något om mina allvarliga drogproblem då, hade kunnat bli jobbigt (om mamma ännu en gång läser bloggen trots att jag förbjudit henne kommer det inte dröja länge innan jag får frågan "Menade du allvar?" ).

Aja, det är ingen som vet om det finns någon föräldrarspärr eller nått man kan införa? Annars får jag helt enkelt ta att börja koda mina inlägg. Så om nästa inlägg endast består av siffror eller bokstäver i konstig följd så vet ni vad det beror på. Där har vi ju då det lilla problemet att ingen annan kan förstå mina inlägg heller, men det är väl smällar man får ta här i livet antar jag.

Mitt etthundradeelfte inlägg...

"Det var en gång två söta små töser och en nedrans massa alkohol"

Okej, nu är det ännu en sådan kväll där jag känner för att skriva blogg men inte kommer på något att skriva om. Jag har därför som vanligt frågat runt lite här och var efter ett ämne, och som vanligt fick jag inga seriösa förslag. Andreas kom med en massa dumma förslag om analsex m.m. men eftersom det inte är något ämne som är tillräckligt fint för att ta upp i min blogg så fick det helt enkelt bli en kombination av Elins och Beccas förslag. För ovanlighetens skull så föreslog de sig själva! Erkänn att ni blev förvånade? Aja, i vilket fall kommer denna blogg att bli en gemensam blogg om Elin och Becca.




Jag ska börja med att skriva att Elin och Becca är de finaste som finns. I alla fall enligt Becca. Och enligt Elin är de bäst och har alltid roliga och flummiga saker för sig. Det är därför det är så kul att vara med dem.
Enligt mig är det inget fel på deras självförtroende!

Nemen, seriöst. Det behöver faktiskt inte vara något fel på deras självförtroende för det de bett mig skriva stämmer faktiskt. De är totalt helt sjukt (här hade jag även lagt in en svordom om det inte vore för att svordommar inte heller är tillräckligt fina för min blogg) underbara. Och ja, det är faktiskt jätte kul att umgås med dem. Det spelar egentligen ingen roll vad vi gör, om vi så tillbringar en kväll på krogen (man får dock inte glömma att koppla dem, framförallt Becca, annars smiter de) eller bara har en mysig hemma kväll och t.ex. kollar på "Kärleksfilmer" och äter palla kottar.

Aja, det får nog faktiskt räcka om dem för dagen. Jag hoppas ni vet vad ni betyder för mig tjejor? (Och nej, denna gången är jag faktiskt inte full)

Mitt etthundradetionde inlägg...

Hard to know which way to go

Är det någon mer än jag som har tänkt på att man är så mycket smartare på kvällarna och nätterna? Jag vet seriöst inte hur många av mina små sk. problem som jag klurat på på kvällar och nätter och faktiskt kommit fram till lösningar som känns bra. Tyvärr känns aldrig mina lösningar speciellt bra dagen efter. Lite mysko egentligen att det kan vara så.

Ikväll har jag kommit på en sak om mig själv. Jag har kommit på att står jag mellan ett val där jag inte vet vad jag ska välja så undviker jag helt enkelt att välja. Det är fegt och det håller inte i längden, men ändå så gör jag så. Det är lite som ordspråket "Du kan inte både äta kakan och ha den kvar". Jag tror att det är något jag försöker göra, bara för att jag helt enkelt inte klara av att välja. Bara för att inget av valen är enkla. Jag undviker helt enkelt det hela, men som sagt hur länge kan det egentligen hålla? Och vad vinner jag på det?
Ikväll har jag bestämmt mig för att jag ska ta tag i det hela och på allvar välja vilken väg i livet jag vill gå. Imorgon kommer jag förmodligen inte förstå alls hur jag tänkte nu.


Mitt etthundradenionde inlägg...

DÖD ÅT SÖNDAGAR!

Jaha, så var det söndag igen. Helt otroligt att varenda söndag kan vara så grymt tråkig. Vi borde seriöst ta och avskaffa söndagar. De är inga bra dagar.

Aja, ja har i alla fall träffat mina underbara små mini kusiner i helgen, som ni säkert förstod från förra bloggen. Alltid lika kul att träffa dem.

Vid BWO:s framträdande i melodifestivalen:
Sanna Panna liten: -Jag tycker han med skägget är barnslig. Han har ju ridhjälm.




I torsdags var det stundentfest på Centrum också. Det var mycket mysigt tycker jag allt. Jag, Sandra, Elin och Mickan förfestade här hemma. Som vanligt en hel del flummande. Min kära broder lärde oss även det berömda ölspelet. Mycket kul tycker jag allt. Thihi.  Sandra och jag gjorde förövrigt ett litet test. Eftersom vi ofta fått höra att vi är så lika så bytte vi helt enkelt leg för att komma in på krogen. Det roliga var att det gick alldeles utmärkt trots att vi gick in typ precis efter varandra. Sandra, jag börjar misstänka att våra föräldrar kanske hade ett lite mer seriöst förhållande än vi trott! ;O

Sen i fredags hade Mickan, Elin, Sandra och jag en "depp" kväll. Vi kollade på filmer med Johnny Depp och åt toast. Kvällens filmer var "Kalle och Chokladfabriken" och "Sleepy Hollow". Underbara filmer tycker jag allt. Och underbar Johnny Depp.  "Vilken del av din son hade du helst velat ha om du får välja?"

Hmm, märkte att jag gjorde min sammanfattninga av helgen en anining i oordning, men men så kan det vara. Jag hoppas ni hängde med hyffsat i alla fall.




Jag har föresten börjat måla på min projektarbetstavla nu. Märkte att en atelje på rummet kanske inte var en så fin idé som det lät. Helt underbart på sätt och vis men ett litet minus är att jag inte tänkt på att oljefärg inte direkt är luktfritt. Med andra ord är det inte längre speciellt behagligt att sova i mitt rum, så jag har helt enkelt fått flytta ner till gästrummet. Haha, smart Jennie.

Aja, nu ska jag allt sluta skriva. Ha det så bra allihoppa, trots att det är söndag!

Mitt etthundradeåttonde inlägg...

En gång när jag var liten, då var jag lika liten som dig

Nu sitter ja hos mormor och mofar med min jätte, jätte lilla mini kusin Becka Pecka Vattensnäcka bebis.

Jennie penni vatten-slängi är en bebis!!!
 
Det var den lilla Becka bebisen som skrev det. Egentligen är inte jennie en bebis. Jennie vara stor. MOHAHAHA

Jennie är en LITEN bebis Hon är bebig.

NYtt ord där, bra Becka.
Jennie tycka mycket om sina kusiner även om de är bebisar. Sanna Panna Vattenkanna bebis är så lite så att hon sover. MOHAHAHA

Vi är inga bebisar det år du som är det!!!hihihihi

Nu ljög du. Men nu ska vi skriva något interessant tillsammans:

Vi är hos mormor och morfar, men det har vi redan skrivit. xD Våra päron, det skriver man säger Becka för det låter coolare än föräldrar, är på fest. Vi ska sova här. Det ska bli kul. Becka och Sanna ska hämta ett marsvin imorgon. Hon ska heta Blomman om hon inte redan har ett fint namn. Det ska bli kul!

Jennie tycker om att krama Becka för hon är så söt. :D :P   hihi

Sen ska vi sova. Godnatt!

Mitt etthundradesjätte inlägg...

Oh God it feels like forever...

Oyeah, Jennie har ägnat dagen åt att införa en atelje i mitt rum. Flyttade ut den gamla datorn, som i helgen ska flytta till mormor och morfar. Det känndes om om de var i större behov av den än vi. De bad mig tömma deras dator för ett tag sedan eftersom den var så seg. Och ja visst, jag sätte mig ner för att göra det. Jag märkte dock ganska snabbt att det inte fanns allt för mycket att tömma. De hade endast fyllt 2,5 gb av minnet vilket ifs var ganska mycket för den datorn eftersom dess hårddisk inte visade sig vara större än 4,5 gb. Så ja, de är i större behov av våran gamla dator som ändå stått nästan oanvänd på mitt rum. Och jag fick nu plats att bygga mig en egen liten "atelje". Tyvärr klarade jag dock inte av att plocka ner mina gamla porslinsdockor, även om jag är medveten om att de inte riktigt platsar. Lite mysko egentligen att jag inte kan få mig själv till att plocka ner dem. Mamma tjatar ofta på mig om detta, och visst en 18- åring kanske inte borde ha hela sitt rum fyllt med ett 50-tal porslinsdockor och egentligen betyder de inte någonting för mig längre, har inte gjort på flera år. Ändå klarar jag inte av att plocka ner dem, kanske just för att de en gång faktiskt har betytt så otroligt mycket. Det fanns trots allt en tid när jag blev helt till mig så fort jag fick syn på en porslinsdocksaffär, en tid då jag minst en gång i månaden plockade ner alla dockor från deras hyllor och möblerade om dem och konstigt nog älskade jag det. Nu är de bara dockor. Dockor som rymmer många minnen. Undra var någonstans det egentligen förändrades?



Nog tjatat om dem. Imon ska jag börja på min stora projektarbetsmålning. Ska bli sjuk kul och sjukt otäckt. Har aldrig målat någon så stor och svår målning förut. Men, men, det blir allt lite spännande tycker jag.

Aja, nu tänkte jag sluta skriva för dagen. Bara så ni vet.

Mitt etthundradefemte inlägg...

"Här hade det stått en rolig kommentar från fredagens fest. Tyvärr är det ingen som minns den"

Oyeah, Elin och jag hade ett så sjukt sött msn-samtal innan. I över en timme satt vi och helt seriöst disskuterade över våra stora projekt vi hållit på med i olika länder. Helt och hållet lögn alltihoppa. Så lätt det är att dikta ihop ett liv som inte finns. Publicerar början på vårat samtal här: 

 (F)I remember you säger (23:17):

Ursäkta mig, men jag känner igen dig, Jennie var namnet, inte sant?


(F) säger (23:18):

mycket möjligt

hur känner du igen mig då om jag får fråga?


(F)I remember you säger (23:19):

jag tror vi mötes i regnskogen i arfrika om jag inte minns helt fel, vi jobbade på samma barnhem?


(F) säger (23:20):

jaså, de är du? Du som hjälpte mig att tvätta kläderna i ån den där dagen när det var så grymt varmt?


(F)I remember you säger (23:22):

ja precis, det måste harvarit minst 38 grader den dagen! men tur att vi fick klart tvätten i alla fall! Så hur gick det sen med att plantera bananträd till barnen?



Och så höll vi som sagt på i en timme. Ibland är vi lite söta du och jag, Elin. Haha. Tråkiga söndagskvällar blir söta msn-konversationer.


Måste avsluta med att tacka Mickan och alla andra för fredagen. Jennie hade jätte mysigt. Ni är bäst!


Mitt etthundradefjärde inlägg...

Hard to know which way to go

Ibland händer saker som får en att undra om någon planerat upp hela livet för att jävlas med en. Allting känns så sjukt ironiskt. Man försöker välja "rätt" väg men hela tiden händer små småsaker som för en in på fel väg igen. Det är så lätt att låtsas, så lätt att uttnyttja det. Det är fel jag vet, men ibland orkar man inte alltid bry sig.

Ibland hoppas jag på fel saker. Ibland drömmer jag om saker jag inte borde drömma om. Ibland ifrågasätter jag livet en aning för mycket. Har kommit på att jag ägnar alldeles för mycket tid att försöka räkna ut varför saker och ting händer. Söker en mening i allt, söker ett tecken. Tänk då om allt bara är en slump? Tänk om det inte finns någon mening. Snacka om att jag slösar mycket onödig tid isf.

En sak som är säker är att jag är sjukt trött på att göra saker och ting för att jag "borde". Det är inte kul. Inte ens lite grann.


RSS 2.0