Mitt trettionde inlägg...

Happy boys and Happy girls

Oyeah, mycket kul har hänt den sista tiden. Först och främst måste jag tala om att det gick grymt bra för ekorrarna på drilltävlingen! Det är nog det bästa de någonsin gjort faktiskt., och då är de ändå grymt duktiga i vanliga fall.
I vilket fall som helst så ledde tävlingen till en ytterst trevlig helg och en tredje placering på prispallen. Fick även extra pris för spexigaste kläder (de hade illrosa hår).

Måste berätta lite om tisdagen också. Kapten Daniel var på Flahultskolan för att inviga tavlorna så jag, Joppa och Sandra tog "ledigt" för att vara med. LIte häftigt faktiskt. Han verkar vara en skit skön person. Väldigt kul en i alla fall.

Innan själva tavel invigningen så skrev han lite atografer och spelade några låtar i aulan. Trevlig, trevligt....

image19

Sen var det dags för invigningen av dessa tre tavlor ovan, vilken den högra är min.
Måste erkänna att jag var mer nervös innan avtäckningen av tavlan än jag väntat mig. Benen skakade. Jag var jätte rädd för att han inte skulle tycka om den, det är ju trots allt bara personen som porträttet är av som kan avgöra om det är bra eller inte, om man lyckats fånga något av han själv.
Men det verkade faktiskt som han tyckte om den. Han sa att den var som ett "fotografi" , vilket jag faktiskt tror han menade på ett positivt sätt.
Efteråt fick jag en lapp med texten "Helt mållös blev kapten när jag såg din otroliga målning" och hans atograf. Sjukt gulligt måste jag säga. Ytterst trevlig person.

Aja, måste även påpeka att de stod om detta i tidningen dagen efter. Tyvärr stod det som att jag hade målat alla 3 tavlorna, vilket inte stämmer. Blev lite arg där. De tre andra som gjort ett underbart jobb med sin tavlor är också värda att nämnas i tidningen. Men såg att de rättat till sitt fel i dagens tidning och skrivit de andra tjejernas namn också. Känns bättre. Alla kan ju trots allt göra fel.

Aja, från något roligt till något oroligt. Jag gjorde min sista grej som drilledare idag. Det känns faktiskt jätte sorgligt. Men, men, det är trots allt något jag valt själv.

Vi hade drillavslutningen på pizzeria Happy Time. Åt pizza och bytte julklappar. Det var otroligt mysigt.  Tjejerna är helt underbara allihoppa! Ekorrarna är bäst!


Mitt tjugonionde inlägg...

Idag är ingen vanlig dag, för idag har Jennie köpt en klänning!

Ohja, det är faktiskt sant, jag har köpt en kläning. En svart till och med. Kanske inte riktigt lika fin som Sandras men inte allt för långt ifrån i alla fall. Jag är lite stolt faktiskt. Tänk att jag kunde vara så duktig.

Jag har till och med varit mer duktig idag, jag har pluggat engelska! Jätte duktig är jag (ni får gärna passa på att beröma mig (man brukar göra det när folk är duktiga)).

Sen har jag haft min sista drilllektion idag också. Lite sorligt faktiskt, kommer sakna mina små Ekorrar otroligt mycket. Men, men, jag kommer ju fortsätta träffa dem ändå!

Ska föresten åka till Gislaved och tävla med dem i helgen. De ska tävla till låten "Happy Boys And Girs" med Aqua. De ska ha rosa hår. De kommer vara jätte söta. Och så kommer de vara så grymt duktiga. DE ÄR BÄST!
Lova mig att hålla tummarna för dem på lördag!

Föresten, jag har fortfarande inte köpt en julklapp till min lillebror. Snälla hjälp mig, vad ska jag köpa? Han är 14 år och jag vill ge honom nått kul. Någon som har något tips? Vore jätte tacksam och är det ett bra tips så lovar jag dig en femtiöring! Så ansträng dig nu!

Aja, nu ska jag och lillen spela julkalender spelet. Vi har börjat följa det, öppnar en lucka varje dag. Lite små mysigt faktiskt, även om spelet är ganska uselt.

Glöm nu inte att berömma mig för att jag varit duktig!!!!

Mitt tjugoåttonde inlägg...

Hej ärade jorbo!

Oyeah, Jennie har bott hos Sandra i helgen. Det var trevligt. Vi har delat ut ytterst vackra julkort, fast det läste ni nog i förra bloggen. Tror vi gjorde många människor glada där.

Fint samtal från helgen:

Jag: -Det var nog lika många mördare på stenåldern,  det var bara att det inte var ett lika allvarligt brott.
Sandra: -Nej, de kanske till och med var hungriga!


Vi roade oss även med att leka alien framför datorn "Hej ärade jordbo". Fick höra att vi var de snällaste aliens han någonsin träffat! 
Han var också en rätt snäll jordbo. Han lovade oss att han skulle fixa fram en tå till oss för att han råkat säga att vi var dumma aliens.
Sandra är sötast i aliens mask!

Vi hade också ett litet små djupt samtal. Vi disskuterade vad som händer efter döden. Kom fram till att det skulle vara grymt jobbigt om man återföds. Jag menar, tänk sen när jorden någon gång om flera miljader år eller nått går under. Vad händer då om man återföds? Utvecklas någon art som kan leva genom att sväva runt i rymden?

Idag har det varit julbord med musikkåren. Det var faktiskt riktigt trevligt. Jag vann en ostgrej. Inte allt för illa.
Våra små drillflickor är så grymt underbara.
Sen hade vi extra drillträning inför tävlingen nästa helg. Programmet sitter riktigt bra faktiskt. Stolt över mina små ekorrar!

Aja, nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva. Men tänkte avsluta med att länka till Sandras blogg.
www.sandtherockstar.blogg.se

Mitt tjugosjunde inlägg...

Jag önskar dig en God jul, jag önskar mig något dyrt! 

Vi är Jennie och Sandra - Ballt

Vi har köpt 1 julklapp var - Illa

Vi har varit aliens igår och pratade alienska - Coolt

Vi har målat julkort och delat ut - Snällt

Vi har smältit tomte - Kul

Vi har diskat - Tråkigt

Vi har slängt ris - Äckligt

Vi har gått till ekohallen - Jobbigt

Vi har köpt kläder - Dyrt

Vi har slutat skriva - Tråkigt


image92
image93
image94

Mitt tjugosjätte inlägg...

www.snigelfart.se

image18

Märkte att jag glömt att skriva en massa saker som hände på dh, så här kommer en liten extra blogg.

Denna bild ovan är tagen på fredagsnatten. Tyvärr så "råkade" Fredrik hitta något som han helt enkelt var tvungen att ta en närmare titt på i tidningen precis när fotografen kom förbi. Lite otur i och med att han så grymt gärna hade velat vara med på bild, men, men, det kommer säkert fler gånger Fredrik! Lovar att jag ska roa mig med att fotografera enbart dig på nyår!

Under tiden på dh påverkades vi dock väldigt mycket av atmosfären där. Vi började då formulera våra meningar lite udda. www.snigelfart.se  www.långsammakärlekspar.se 

Jag tror inte heller att jag nämnde våra fina uppdrag i förgående blogg. Fredrik fick i uppdrag att gå fram till en vilt främmande person, knacka honom på axeln ock fråga : "Är du min Pappa?". Han fick svaret: "Letar du efter din pappa?". Lite sött tycker jag.
Kevin gick runt till 15 personer, knackade dem på axeln och önskade dem Glad Påsk.
Elin kröp som en hund och fick höra kommentaren "Hon går på droger" (tror jag nämnde det i de förra inlägget)
Jossan gick fram till en som satt vid datorn och frågade om hon kunde få sitta vid den lediga datorn brevid honom. Det fick hon, men tyvärr kunde han inte sin kompis lösen.

Nu tror jag att jag nämnt det mesta från Dh, men vill ni ha det lite mer detaljerat kan jag hänvisa er till Sandras blogg: www.sandtherockstar.se//1196787570_2911_212_dreamhack_w.html

Måste bara skriva lite kort om gårdagen också. Sandra, Joppa och jag hade Dst-kväll. Riktigt mysigt . Har saknat det!
Vi kollade på Pippi på de sju haven och åt varma mackor. Sen gick vi och la oss, och Joppa och Sandra ringde ett kort samtal till sina pojkvänner medan jag och Ugge hade ett väldigt bra samtal.

Joppa och jag hade sovmorgon imorse så när vi vaknade upp så hade Sandra redan åkte till skolan. Kändes lite smått mysko att va hos Sandra när inte hon var där.
Men, men, det gick bra. Vi klarade till och med av att låsa ju. Stolt Jennie.
Tack för allt!

www.myckettrevligadagar.se

Mitt tjugofemte inlägg...

OOOSKAAR!???

Ja, Elin och Sandra har varit på dreamhack i helgen. Lite segt men väldigt trevligt.

Sandras pojkvänn Fredrik (eller Oskar om man heller vill) och hans gäng var också där.  Fina människor.

Även tomten var på besök på dh. Eller nja, egentligen så var det väl bara en nisse, men ändå. I vilket fall så fick vi önska oss saker hos honom. Jag önskade mig en rosa upplåsbar pojkvänn och en blå uppblåsbar bebis. Hoppas verkligen jag får de nu då!  Annars blir jag grymt besviken.

Elin, Sandra och jag hade köpt jätte söta tofflor som vi hade på oss (19 kr på Ikea). Mina var lila, Elins rosa och Sandras blåa. Så grymt sött. Fast dem blev lite smått äckliga, så de e nog mest skräp nu. Men, men de va bra så länge de varade!

Måste nämna den söta kommentaren Elin fick när hon bestämmde sig för att leka hund. Hon kröp då fram på marken och några killar som gick förbi kommenterade detta helt seriöst  med orden "Hon går på droger". Fast ärligt talat så var de ändå hon gick, eller egentligen kröp, på, jolt.

Aja, som ni märker så hände de inte direkt jätte mycket kul. Ärligt talat sov vi rätt mycket. Sov faktiskt typ 6 timmar varje natt (hade dock inga madrasser så speciellt bra sömn var det kanske inte).

Efterlyser föresten fortfarande våran silvriga transvestit hund med rosa prickar. Tacksam för all information.

En ytterst trevlig helg måste jag säga. Tack!

Avsutar med orden:

"KOM OCH HÄMTA SKATTEN OSKAR!!!"




RSS 2.0