Mitt etthundradetredje inlägg...

OLA SALO ARE GOING TO THE CITY (Ola Salo+Jesus= plural= "are")

Nu vill jag att ni allihopa blundar. Lutar er tillbaka, kopplar bort verkligheten för en stund och tänker på den person som är absolut sämst i världen på att plugga. En person som är så dålig att alla andra chockas över att höra talas om det. En person som tillbringar otroligt mycket tid med att ha böcker och papper framförsig och försöker sätta sig ner och plugga men det hela slutar endast med några fula små gubbar på pappret. Med andra ord, tänk på en riktigt sorglig person.

Oyeah, ni har precis tänk på mig! MOHAHA :D


Mitt etthundradeandra inlägg....

Tid är pengar och pengar är sprit /motto av Sandra och Jennie

Sandra och jag åkte buss tillsammans till skolan imorse. En bussresa fylld med massa mysko konversationer om allt och inget. Precis som vanligt med andra ord. Enda skillnaden var att det var på bussen. Sandra och jag har nämligen alltid varit sämst på att prata på bussar. Vi brukar bestämma att vi tar bussen tillsammans in till skolan och sen sitter vi där tysta brevid varandra de tjugo minuterna det tar (förutom den gången vi bestämmde oss för att prata hela bussresan och verkligen ansträngde oss och pratade om saker som väder, husen vi åte förbi osv.). Jätte konstigt egentligen, men så har det alltid varit. Men idag satt vi alltså och pratade hela vägen, och det var inte förens vi nästan var inne i stan som vi kom på detta. Och som Sandra sa, det hela beror nog på att vi inte varit ute och gått denna veckan. Haha, aja, bara så du vet så betyder du jätte mycket Sandra. Jag är glad att jag har någon att disskutera helt totalt sjuka saker med. Och vad fan, ingen annan kan runda skyltar utan att gå förbi dem lika bra som vi! 

Haha, jaja nog tjatat om Sandra. Alla vet ju hur bra hon är. Precis som alla andra mina underbara kompisar. Jag har sån sjukt tur helt enkelt. Ursäkta mig för att jag är lite skrytsam, men så är det helt enkelt! ;)

Mitt etthundradeförsta inlägg...

Jag ska FAN bli präst! /citat av Elin

Hmm, Jennie borde plugga. Jennie borde jätte mycket plugga till och med. Jennie orkar inte plugga. Jennie skriva blogg istället. Oyeah, snacka om att det blev många Jennie där.
 
Kom och tänka på våran gamla dikt nu bara för det, Sandra. "Komplicerat är ett komplicerat ord och eftersom det finns så många komplicerade ord så tycker inte jag att komplicerat borde finnas på denna komplicerade jord". Nog den vackraste och djupaste dikt som någonsin skrivits, eller vad tycker du?

Haha, shit vad mina bloggar börjar bli totalt oseriösa numera. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva när jag börjar skriva bloggen, så jag babblar på om allt möjligt ointeressant jag kan komma på. Eller det är klart jag satsar ju inte på att det ska bli något ointeressant, men jag brukar inte komma på något interessant så ofta.

Hmm, vad kan jag skriva nu? Hmm, Joppa fyller år idag! 19 år. Shit vad tiden går fort egentligen. Helt otroligt. Har kännt henne i typ hur många år som helst (tänkte räkna efter hur många det var, men fingrarna räckte inte till). Det är roligt när man kännt en människa så sjukt länge, har så otroligt många minnen. It´s very funny I think.

Haha, jag hade kunnat skriva hur långt inlägg som helst här idag egentligen, det var skönt att skriva. Jag gör ju det för att slippa plugga. Aja, nu ska jag ialla fall sluta.

Have a nice day!

Mitt etthundrade inlägg...

I see a vision once let go

Det är fredag, och vet ni vad jag gör? Just precis, jag skriver blogg! Jag sitter hemma en fredagskväll, sitter vid datorn och skriver blogg! Det trodde ni inte om lilla Jennie va? Haha. Tyckte faktiskt att det skulle bli skönt att vara hemma och inte göra ett skit en fredagskväll, minns inte sist jag var det, men jag börjar ångra mig nu. Det är ganska segt faktiskt. Men, men, det kommer alltid något gott ur det hela, och denna gången är det ett blogginlägg, och inte vilket som helst utan mitt etthundrade inlägg. Inte helt illa för att vara mig. Nu kommer vi snart till anledningen med att jag började numrera mina inlägg. Det roliga med när man kommer upp till de höga siffrorna och det blir långa inläggsnamn. Haha, okej, det kanske inte är så jätte kul, men ändå. Lite kul är det allt.

Aja, egentligen borde jag kanske ägna mitt etthundrade inlägg till att skriva om något speciellt, men bara för att jävlas tänker jag inte göra det. Och bara så ni vet så beror detta beslut absolut inte på att jag inte kommer på något speciellt att skriva om.

Hmm, måste bara berätta om min bussresa till skolan i morse. Samma bussresa som jag gjort flera gånger i veckan i snart tre år, och vet ni vad jag gör? Jo, jag hoppade av en busshållplats för tidigt! Vad tänker man med då? Visst att man kan missa en busshållplats och åka för långt, men hoppa av en för tidigt? Det är illa det här.

Aja, egentligen har jag inte så mycket att tala om idag så det får helt enkelt inte bli mer än såhär. Oyeah, mitt etthundrade inlägg blev det sämsta på länge!


Mitt nittionionde inlägg...

- Jag är en väldigt religiös person. Jag tycker om religioner. Jag samlar på dem. /Ola Salo


Elin och jag besökte ännu en gång Malmö/Bagdag i helgen. Mycket trevligt tycker jag allt. Vi såg Ola Salo. Fast måste faktiskt säga att Ola Salo är bättre som Ola Salo än som Jesus.

Måste nämna våran vackra lilla upplevelse när vi skulle till vandrarhemmet också. Vi hade bokat rum på världens sötaste lilla vandrarhem, och kvart över fyra var vi där för att checka in (incheckningen var mellan fyra och sex). När vi kom dit stod det en man utanför som sa att det inte var någon där. Vi ringde sen på varenda nummer vi hade för att försöka få tag på dem, men utan resultat.  Efter hand kom det även en familj som bokat rum, de gav dock upp ganska snabbt och åkte hem istället. Vid kvart över fem började Elin och jag känna att vi hade lite knappt om tid eftersom musikalen började vid sju. Vi bestämmde oss då för att dissa vandrarhemmet och försöka få tag på nått annat. Vi ringde Rut och Ragnars för att se om de möjligtvis fått nått återbud. Detta hade de inte men vi fick nummret till ett annat vandrahem där de lyckligtvis fått ett återbud. Hade ifs varit lite kul om vi fått tillbringa natten på någon nattklubb eller nått, men till våra föräldras lycka blev inte fallet så.

Tack för en jätte mysig resa Elin! Det var nu våran femte musikal tillsammans vilket innebär att vi är halvvägs till London. Tionde musikalen ser vi där!

På bussen påväg till vandrarhemmet:
Elin:
-Hoppas det är ett fint vandrarhem.
Jag, som inte har världens bästa hörsel: -Det är klart det finns! Vi åker väl inte till ett vandrarhem som inte finns!?


Måste även avsluta med en liten kommentar från Sandras och min flummiga kvällsvandring. Detta uttalas efter att Sandra hoppat runt som kanin och vi allmänt har flummat med snön:

Jag: -Jag förstår varför ingen vill ha mig.
Sandra: -Jag förstår inte varför Emil vill ha mig.
Jag: -Det måste vara för att du är lik mig.

Mitt nittioåttonde inlägg...

There must be another way...

Åå, jag luktar olja om händerna. Helt sjukt underbart. Målade med oljefärg idag, var jätte länge sen sist. Hade glömt bort hur grym härligt det är. Bara lukten av det får mig att må bra. Haha, okej, jag är lite töntig som skriver om oljefärg, men det är faktiskt helt underbart. Har saknat det även om jag inte visste om det. Jag måste nog börja måla lite mer med det igen. Eller i alla fall lukta på det.  

Eftersom jag redan har en töntvarning efter att jag förklarat min kärlek till oljefärg så tänkte jag härmed lägga in en låttext som jag fastnat för. Och ja, det är Britney Spears. Men jag är kär i texten. Here it comes:

Say hello to the girl that I am
You're gonna have to see through my perspective
I need to make mistakes just to learn who I am
And I don't wanna be so damn protected

There must be another way
Cause I believe in taking chances
But who am I to say what a girl is to do?
God need some answers

What am I to do with my life?
(You will find it out don't worry)
How am I supposed to know what's right?
(You just gotta do it your way)
I can't help the way I feel
But my life has been so overprotected

I tell them what I like
What I want
And what I don't
But everytime I do
I stand corrected (Cooorrected)
Things that I've been told
I can't believe what I hear about the world
I realize I'm o-o-verprotected

There must be another way
Cause I believe in taking chances
But who am I to say what a girl is to do?
God I need some answers

What am I to do with my life?
(You will find it out don't worry)
How am I supposed to know what's right?
(You just gotta do it your way)
I can't help the way I feel (Help the way I feel)
But my life has been so o-verprotected

I need time
Love
I need space (this is it this is it)

I don't need nobody telling me just what I wanna
What I want what what I'm gonna (I need)
Do about my destiny
I say (no no)
Nobody's tellin me just what i wanna (do do)
I'm so fed up with people telling me to be-e
Someone else but me

(action)
(yeah, yeah, yeah)

What am I to do with my life?
(You will find it out don't worry)
How am I supposed to know what's right?
(You just gotta do it your way)
I can't help the way I feel
But my life has been so overprotected

I don't need nobody telling me just what i wanna
What i want, what what I'm gonna
Do about my destiny
I say (no no)
Nobody's tellin me just what i wanna (do do)
I'm so fed up with people telling me to be-e
Someone else but me

What am I to do with my life?
(You'll find it out don't worry)
How am I supposed to know what's right?
(You just gotta do it your way)
I can't help the way I feel
But my life has been so o-verprotected



Som sagt, Jennie är kär. Hmm, tror jag måste sluta upp med att bli kär i låttexter asså.

Aja, jag hämtade min balklänning idag. Den är sjukt underbar. Bara så alla vet. Haha.

Aja, nu ska jag avsluta denna blogg med att göra alla avundsjuka genom att berätta att imon ska Elin och jag till Malmö och se Ola Salo som Jesus, i Jesus Christ Superstar. Det ni!

Mitt nittiosjunde inlägg...

För vad ska folk tror om oss då?

Så nu var man hemma igen efter en vecka på Teneriffa. Det har varit en härlig vecka med helt okej väder. Solade mycket, men lyckades dock inte slå Elin i brunast hy som jag hoppats på. Men i sommar du Elin, då ligger du risigt till!

Första kvällen var vi en reptilshow på hotellet. Detta efter att vi försäkrat våran grymt ormrädda mamma om att hotellpersonalen sagt att det endast var ödlor och sådant, och absolut INTE några ormar. En liten men värdefull vit lögn. Kvällen slutade sedan med att jag blev uppdragen på scenen och helt plötsligt hade en stor jävla orm runt halsen. Men, men, jag överlevde. Ormägaren gick sedan runt vid borden så att alla som ville fick klappa ormen. Till våran stora förvåning ville inte mamma detta.

Jeppe och jag fick också en liten kompis under denna tid. En katt med jätte dålig balans och jätte roligt jamande. Han förföljde oss typ jämt och ständigt och stod ofta utanför våran balkong och jamande sådär supergulligt.

Jeppe och jag ägnade våran semester åt att mobba våran kära morder. Avslutar därför med lite roliga kommentarer från detta:

Vi spelar ordleken och jag lägger ordet "ding". Jeppe protesterar eftersom han inte tycker att det finns något som heter "ding".
Jag: -Jo, men när man slår något i huvudet på någon så låter det ju så.
Efter att Jesper testa på mig, så konstaterar han och mamma att detta inte stämmer.
Jag försöker igen:
-Men man kan ju säga att Jesper är lite ding?
Mamma svara: -Jaa, men det ar ju slang. (lägg märke till "jaa")

Vid ännu en omgång av ordleken. Det är min tur och Jesper slår på timglaset för att tiden ska rinna snabbare.
Jag upprört: -
Mamma, säg till honom!
Mamma: -Jesper sluta. Det är inte snällt. (lägg märke till det sjukt roliga med uttrycket "det är inte snällt")

Jeppe visade mig det roliga med att ta någon annan i handen och sen direkt efter torka av sig på personens kläder. Jag tyckte det hela var lite roligt så när mamma kom så tog jag henne i hand och presenterade mig. Jag torkade sedan direkt av handen på hennes kläder. Mamma som inte riktigt förstod tanken med det hela utbrast:
-Usch, jag vill inte ha det på mig!




RSS 2.0