Mitt tjugonde inlagg...

En elefant balanserade....

Shit, inte ens har i Thailand kan ja halla mig ifran datorerna. Illa de har, men, men sa e re!

Maste bara skriva lite kort om varan elefantupplevelse idag. Var helt underbart coolt.
Forst fick vi bada med 2 elefanter i en liten flod. Vi fick simma ut till dem och satta oss pa deras rygg och borsta dem. Efter en stund hade de badat fardigt sa da skulle vi ga upp me dem igen. Jeppe, jag och en till satt pa elefanten da, sa vi fick rida pa den hela vagen tillbaka.  De va haftigt men lite otackt. Det kandes typ som vi skulle ramla av hela tiden.

Nar vi kom tillbaka fick vi lite ananas att ata, och sen fick vi sitta i korgar och rida runt pa elefanterna i jungeln i ungefar en timme.
Det var lite kul nar pappa tappade vattenflaskan pa marken. Elefanten tog da snabeln och plockade upp den at honom. Skit gullit.

Sen efter det sa var vi och badade vid ett vattenfall, och sen akte vi tillbaka och badade och solade har.

De var val i stort satt min dag. Tack och hej leverpatej!

Hoppas alla har det bra dar hemma! =)

Mitt nittonde inlagg....

Rapport fran Thailand

Sitter har i Ko Chang i Thailand nu. Ytterst mysigt maste jag saga, aven om jag ar har ont over hela kroppen och ser ut ungefar som en krafta. Fast kraftor har ju trots allt valdigt fin farg!
Ni skulle sett mig igar. De det borjade med att mamma och jag var lite oens om om jag behovde smorja in mig eller inte, jag var imot och hon var sjalvklart for. Detta ledde till att jag smorjde in mig lita halv slarvigt vilket resluterade i ett ytterst vackert monster (ohnej, ni kan va lugna, de ska va prickar over oet) over hela kroppen.

Det ar hyffsat fint vader har. Lite molnigt och lite regnskurar till och fran, men det ar inget som stor direkt.

Vi bor pa ett jatte fint hotell. Helt otroligt mysigt, och valdigt, valdigt lyxigt. Nar vi forst kom hit halsades vi valkomna med deras bugningar, som de gor nar de halsar, severades valkomstdrinkar och sa packade de upp vara vaskor pa en bil och korde oss ca 100 m till varat hotellrum. Valdigt mysigt, men nastan lite overlyxigt. Kande sig typ kunglig.

Imon ska vi ut och rida elefant. Vi far sedan bada med dem, och sen ska vi kolla pa natt vatten fall. Ska bli roligt!

Aja, nu tar snart tiden som jag far sitta har slut, men maste bara avsluta ,med att saga att jag saknar er alla! Hoppas ni har det jatte bra dar hemma!

(Ber om ursakt for att det inte ar skrivet med prickar over a och o, men orkade inte klura ut vad man trycker pa for att fa fram det)


Mitt artonde inlägg...

Hejdå Sverige, Hej Thailand!

Imorrn bär det av till Thailand med familjen. Ska bli riktigt skönt faktiskt, även om jag kommer sakna mina vänner jätte mycket.
Ska bli trevligt att umgås med familjen lite, låter lite konstig men det gör man faktiskt inte så ofta i vanliga fall. Jag menar, det är klart man träffas varje dag men egentligen umgås man inte, man gör ingenting tillsammans.

Aja, nu ska jag upp och nanna. Kan hända att ja skriver nån liten kort blogg från Thailand.

Ni får ha det så bra allihoppa! Och fira halloween lite åt mig också! :)

I´m really gonna miss  your all <3 (säkert massa fel i den meningen, men jag erkänner "Jag är sämst på engelska!")

Mitt sjuttonde inlägg...

Movie Star, Movie Star, ahaha.... You think you are a movie....

Måste skriva några ord om våran helt underbara biokväll. Vi blev dock "bara" 18 styckna, inte direkt en fylld bio salong, men vi hade grymt kul.

Vi började på pizzerian, dit jag, Sandra, Joppa och Richard kom en halvtimme försent. Detta var dock helt och hållet RICHARDS FEL! Så de så...
Vi åt sedan pizza (rätt självklart eftersom vi var på en pizzeria, men ändå). En yttest god sådan måste jag tillägga.
Richard roade sig dessutom med att ta dessa hemska kort här nedan:

image14
(Bilden är tagen från Louise bilddagbok)


Efter pizzerian drog vi till bion för att hämta ut biljetterna. Blev något stimmigt eftersom "klantiga jag" hade bokat en biljett för lite, men det löste sig bra till slut i alla fall.
Vi invaderade sedan Tutti Frutti för att köpa godis. Måste här tillägga att det var första gången Sandra och jag köpte godis sen våran deppkväll precis eftert sommarlovetsslut. Har tagit lovuppehåll (eller kanske ännu längre?) med vårat egna lilla godisförbud.

Efter godisinköpen var vi "supersugna" på att se på filmen "supersugen" (lika klatchigt som i förra inlägget), så de gjorde vi. En helt okej kul film enligt min mening.

Efter filmen åkte några hem, och vi andra hamnade på Mc Donals i väntan på bussen. Mysigt, mysigt. Åkte sedan hem till Carro och kollade på skräckfilmen "People under the stairs". Lite små söt film måste jag säga.
Efter det var jag tyvärr tvungen att åka hem, men det kommer väl fler gånger hoppas jag!?

Tack för en underbar kväll!

image15

På söndagen var det dags för höstkonserten med Sanna Nielsen. Jag vaknade tidigt på morgonen och mådde sjukt dåligt pga för lite sömn. Var lite smått orolig för konserten, men piggnade till nästan direkt när jag kom till genrepet. Det blev en väldigt lyckad konsert, utan ett enda större fel. Vi måste helt enkelt inse fakta, VI ÄR BÄST!

Aja, de va i stort sätt min helg i en något förkortad version (tur det, med tanke på att ni annars hade fått sitta och läsa i 24 timmar vilket ingen kanske hade varit speciellt interesserad av). 

Nu tänkte jag bara avsluta med att inbjuda mina hela 5 bloggläsare, och alla era vänner,  till våran nästa biokväll! Vet inte när den blir av än, men en sak är säkert, vi SKA fylla salongen!


Mitt sextonde inlägg...

Är DU en av alla dom som sitter hemma i din ensamhet och drömmer om att sitta i en skön bio-stol och bara njuta av en bra film? Kanske har du bara ingen att gå med?
Lugn, det löser vi!

image55

Vi tänkte dra ihop ett stort gäng och gå på bio tillsammans. Datumet blir lördag 20 oktober, kl 21.00, filmstaden i Jönköping. Filmen vi ska se är "Supersugen", vi hoppas att ni är supersugna på att följa med (klatschigt värre). 
Det hade varit extra roligt om alla ställer på att gå i pyjamas, eller iaf jeansförbud. Gosedjur är självklart välkomna!

För dom som vill hade vi tänkt att gå och äta pizza innan filmen (har funderingar på pizzeria cactus). 

Vi bokar biljetter onsdag 17/10 för dom som vill, men vill ni boka själva går det självklart bra. Fördelen med att vi bokar är att alla kan sitta tillsammans.

Frågor eller funderingar? - Lämna en kommentar!

Salongen tar 76 platser. Ta med alla ni känner och hjälp oss fylla den!

Mitt femtonde inlägg...

The most radical thing to do, is to love someone who loves you...

Ibland känner man sig så ensam, som om man vore den enda människan på jorden som känner som jag. Som om ingen förstår, inte ens jag själv. Det spelar ingen roll hur många helt otroligt underbara kompisar man har, ibland känns det ändå som om någonting saknas. Något viktigt, något man missat, något som kanske inte ens finns. Kan det vara så att man saknar något som inte finns? Något man bara hoppas på att det ska finnas? Något man inte ens vet vad det är...

Aja, nu ska ja som vanlig gå från något lite små djupt till något helt jätte odjupt. Va nämligen på Café idag med Elin, Sandra och Joppa. Ännu en gång lyckades en sån där sjukt underbar bild på mig och Sandra tas. Ända skillnaden var attt pizzasallad inte var inblandad denna gång. Bara för att vi är så söta kommer våran trio av riktigt lyckade bilder här:

image11
Dagens bild

image12
Halmstad Sommaren 2006

image13
Gränna Sommaren 2006

Såå, tycker ni inte att vi alltid blir sjukt bra på bild?

Mitt fjortonde inlägg...

Varför benämms alltid alla små, äckliga kryp i maskulinum?

Guu, vad trött jag är nu. Vet inte riktigt vad det är med mig, börjar nog bli riktigt skoltrött tror jag. Fast det har jag ju ifs varit de senaste året, men ändå. Vem vet, jag är kanske på väg in i en ännu värre fas?
Har egentligen jätte mycket att plugga på just nu, men de är jue sååå tråkigt. Vem uppfann egentligen pluggande? 
Jennie inte gilla "honom"!
Som protest skriver jag en blogg istället!

Hade lite problem med vad dagens blogg skulle handla om, så gav Elin friheten att välja ämne. Jag fick två förslag "En man i rosa brallor" och "en rosa pudel". Så jag får väl helt enkelt göra mitt bästa och skriva en blogg om "En man med rosa brallor och hans rosa pudel."

Jag tycker att ämnet är lite svårt, och vet inte riktigt vad jag ska börja någonstans. För vad finns egentligen att skriva om en man med rosa brallor och rosa pudel? Det skulle vara att han har en väldigt söt färgsmak i så fall. Såg faktiskt en man med rosa brallisar på stan i lördas, fast han hade ingen rosa pudel med sig. Kanske gillar han inte djur? Vem vet?
I vilket fall som helst så var hans brallisar väldigt snygga. Han var dock inte lika snygg. Eller jo, nu var jag lite elak. Det var inte alls min mening, det var bara så att han enligt min mening var lite för gammal för att ha sådana byxor. Men som sagt, byxorna var snygga! 

Jag tror att många tycker att det är bögigt om en man har rosa byxor, framför allt om han har en rosa pudel med sig. Men varför kan inte killar ha rosa på sig?  Jag tycker att rosa är fint!

Aja, märkte att jag i stort sett har glömt bort att skriva om den rosa pudeln. Så får väl ta att skriva lite om den också. Så att den inte blir ledsen och så.  Vill ju inte ägna mig åt djurplågeri! Sån gillar jag inte.
Jag tycker rosa pudlar är söta. I alla fall lite. Djur brukar ju va söta menar jag.

Aja, förlåt för att det blev en lite så där små tråkig, något improviserande blogg där jag bara lät fingrarna leka lite fritt på tangetbordet. Men jag hade inte dirket något bättre för mig (mer än att plugga och så då), och kände för att skriva lite!

RSS 2.0