Mitt nittiosjätte inlägg...

The strangest feeling that never goes away....

Teneriffa inatt with my dear family. Ska bli sjukt skönt faktiskt. Härligt att komma ifrån allt en liten stund även om det bara är tillfälligt. Hoppas på lite värme också.

Mini brodern och jag ska ut på puben, allt för att reta vår kära moder typ. Eller ja, sen är det ju ganska kul också. Haha. Ska bli ytterst trevligt tycker jag allt.

Ha det så bra här hemma! Jag lovar,  jag skickar kort!


Mitt nittiofemte inlägg...

Baby all I need is time

Elin kom med ett jätte bra förslag att hämnas på min mini broder för det där med mustachen och skägget. Hon föreslog att vi skulle ställa in en gammal Britney Spears skiva i hans cd ställ. Detta gjorde vi, och sedan var det bara att vänta på rätt tillfälle. Det kom i förrgår då han hade med sig en ny tjej hem för första gången. De stängde in sig på hans rum för att kolla på film, och efter ett tag kom jag och knackade. Jag öppnade sedan dörren och frågade:
-Jesper, skulle jag kunna få låna din Britney Spears cd?

Helt klockren hämd. Tack för ett jätte bra tips gumman. Du är bäst!

Jag måste dock tillägga att det nu blivit så att ja lyssnar på Britney Spears hela dagarna. Lite pinsamt, jag vet, men visst har hon lite söt musik ändå?

Mitt nittiofjärde inlägg...

If I wear a mask I can fool the world, but I can not fool my heart.

Jennie gjorde igår ett besök på lunarstorm. Tillbringade lite tid med att läsa gamla gästboks inlägg och skit, och hamnade av någon anledning på en persons krypin som hade en väldigt bra text på sin presentation. Den lyder såhär:
Såra mej hellre med sanningen än gör mig lycklig med lögner.
Sanningen sårar för stunden, men lögner kan såra hela livet.

Ganska bra text tycker jag allt. Om alla följde den så skulle nog livet vara mycket lättare för alla. Men inte ens jag är så naiv att ja tror att det skulle kunna följas helt. Jag följer det ju inte själv.

Egentligen finns det väldigt många bra sådan små texter lite här och var. Mormor och morfar har två små skyltar hemma med tänkvärda texter. Den ena lyder såhär:
Alla barn och barnbarn skänker glädje. Oftast när de kommer men ibland även när det går.

Min lilla ängel till kusin brukar ofta påpeka hur, enligt hennes mening, elak text det är. Skulle mormor och morfar bli glada av att vi går? Hon är söt min lilla kusin.

Jag tänker nu avsluta med texten på min favoritskylt hos mormor och morfar:

Älska mig mest när jaag förtjänar det minst, för då behöver jag det mest.

Mitt nittiotredje inlägg...

There's so much left to learn

Jag vill med denna blogg bara tala om för alla att jag tar tillbaka allt jag skrev i mitt åttiofemte inlägg. En lögn kan aldrig bli en sanning, jag förstår det nu. En lögn förblir alltid en lögn. Man kan aldrig förändra sanningen. Visst, man kan dölja sanningen men en lögn, men den finns ändå alltid kvar under ytan och oftast kommer den fram för eller senare. Därför väljer jag att inte leva i en lögn, jag vet sanningen och jag har bestämmt mig för att acceptera den och lära mig att leva med den. Det är nog faktiskt det enda sättet att överhuvudtaget kunna må bra. Livet är aldrig lätt, inte för någon men det hjälper inte att försöka dölja saker och ting för sig själv så jag har bestämmt mig för att sluta med det. Det finns ingen som helst mening för jag klarar ändå inte av att lura mig själv.

Jag ber om ursäkt för att ja skriver bloggar som kan verka lite konstiga om man inte förstår vad de handlar om, men jag skriver dem för min egen skull. En slags Jennie terapi liksom.

Jag vill bara avsluta med att tala om att jag älskar mina vänner, ni betyder otroligt mycket. GaYTEaM forever liksom! <3

Mitt nittioandra inlägg...

Such a foolish game that we have been playin'

Ännu ett nytt år. Jag har bestämmt mig nu, detta året ska bli något alldeles extra, jag ska se till att det blir bra. Som de flesta säkert märkt har jag inte mått speciellt bra den sista tiden, men jag har bestämmt mig för att göra något åt det nu.

På nyår sa Mickan till mig att man kan inte hjälpa att man mår dåligt. Det fick mig att tänka till. På sätt och vis kanske hon har rätt, men ändå inte helt. Visst kan man kanske inte hjälpa att saker och ting händer som skulle kunna få en att må dåligt, men kan man inte själv avgöra om man tillåter sig att må dåligt över saker och ting? Jag tror faktiskt att man kan det även om jag inte brukar intala mig själv det. Men nu har jag bestämmt mig, jag tänker INTE tillåta mig själv att må dåligt längre, för vad är egentligen meningen med det? Hur mycket jobbigt som än händer så har man alltid så mycket bra samtidigt, men ibland glömmer man bort det. Man tillåter sig själv att glömma bort det. Men inte detta året, detta året ska jag se till att jag mår bra för ja har faktiskt sjukt mycket som jag kan vara glad över att jag har. Och vet ni vad, Sandra sa igår att jag är bäst! Så va fan, varför inte lyssna på det? Ja, jag är bästa och det är ni alla andra också och egentligen är det inget som helst fel med att erkänna det. Det spelar ingen som helst roll att folk som läser det här bloggen som inte känner mig kanske tänker "Sjukt vilken självgod människa". Jag bryr mig inte, jag bjuder på det.

Detta få bli mitt seriösa nyårslöfte för i år, eftersom Sandra och jag valde den fega vägen att skriva nyårslöften som vi vet att vi kan hålla (tex att vi inte ska flyga på en rosa elefant till månen, inte hjälpa en grönprickig tusenfoting att ta på sig skorna och inte sola på en rosarandig spikmatta). Jag behöver riktiga nyårslöften så jag lägger till två. Först och främst "jag ska inte tillåta mig själv att må dåligt, det är totalt onödigt". Mitt andra nyårslöfte är att "jag ska hitta mig själv". Det låter kanske töntigt men jag tror faktiskt på allvar att jag måste komma på vem jag är och vad jag vill med mitt liv. Denna gången ska jag lyssna på mig själv och lyssna på vad jag vill. Jag ska verkligen försöka anstränga mig att hålla dessa nyårslöften, och ja, jag tror jag klarar det! Som sagt, jag är ju bäst! ;)


RSS 2.0