Mitt trettonde inlägg...

[Skrivet av Sandra och Jennie]

3,14159265358979323... för fler siffror och vacker sång se och hör:
http://www.soh.se/Templates/Login/Login.aspx?id=515&url=%2ftemplates%2fPage1.aspx%3fid%3d4716


Här hade vi tänkt skriva en rolig liten text, men så blev inte fallet. Asså inte för vi ramlat eller något., men ni kanske fattar? Om vi hade ramlat, tror ni då att vi hade slått oss? Och om vi hade slått oss hade ni blivit ledsna då? Eller hade ni blivit glada? Om ni hade blivit lite glada hade vi blivit lite ledsna för vi vill ju att ni ska bli glada när vi slår oss. Förstår ni att vi känner oss sårade isf? Asså vi har inget sår, för vi ramlade ju aldrig.

<Sexig_kille> vill ni byta msn?
<Illegal_characters> nej ajg behåller gärna min :D
<Illegal_characters> vil inte förlora alla kontakter ;)

Vi har räknat matte :) bästa sysslesättningen en lörda kväll... :) Vilket liv vi har!

Plankstek!

oj visst fel länk högre upp, så det kan bli^^ Här är rätt:
http://pi.ytmnd.com/

Du måste läsa denna blogg: http://sandtherockstar.blogg.se/1191102466_297_07.html


Mitt tolfte inlägg...

???

Lite jobbig dag idag, men jag antar att det blir bättre med tiden. Kanske håller allting på att förändras nu? Fast det har det väl egentligen gjort lite långsamt hela tiden, bara att man verkligen börjar märka det nu. Har gått så långt. Trodde inte riktigt det kunde gå så, men jag antar att allt har ett slut. Eller hur man nu ser det. Egentligen kanske inte någonting har något riktigt slut. Det liksom bara förändras och blir något nytt. Det betyder ju inte att det är något negativt.
Jag tror att jag är väldigt rädd för förändringar, har nog egentligen alltid varit det. Borde väl börja acceptera förändringar snart. Det är svårt och det tar tid, men jag ska jobba på det!

Mitt elfte inlägg...

En gång vänner alltid vänner?

Jag tror inte på att man glider ifrån varandra för att man förändras, för att man blir för olika. Vem säger att man inte kan vara vänner även om man är olika? Det har aldrig hindrat oss.
Jag tror att anledningen till att man glider ifrån såna som man älskar är att man inte har tid för varandra, och till slut märker man att man inte förstår varandra längre. Det beror inte på att man är olika, man har bara, pga tidsbrist, slutat förstå.

Livet är aldrig lätt
, men jag antar att det är det som är hela grejen med det. Om livet hade varit enkelt så hade det inte funnits något kul i det, inte någon spänning. Hade allting varit lätt så hade man inte fått jobba för någonting, och vad ska man då vara glad för när man klarat av något som man inte trodde att man skulle klara?
Det finns inget dåligt som det inte kommer något bra med, och tvärt om!

På tal om att klara av saker och ting så har jag fixat prao plats idag. Kanske inte så stor sak för de flesta, men jag är stolt över mig själv. Tycker det är jätte otäckt och ringa och fråga, även om det som i det här fallet var till min gamla bildlärare som jag faktiskt känner. Har faktiskt gått och skjutit upp det här samtalet i flera dagar, som jag alltid gör när jag ska ringa någon. Precis som alla andra gånger så var det inte alls något farligt. Jag blev verken uppäten eller något annat sånt otäckt.

Mitt tionde inlägg...

Denna tavla, den ska vandra från den ena till den andra.....

image10

Min tur idag! :)

Mitt nionde inlägg...

"Det är inte så lätt när man bara har två hjärnceller, varav den ena sitter i rullstol och den andra kör" / citat av Joppa

Det var ett tag sen jag skrev blogg nu, men har tyvärr inte riktigt haft varken tid eller ork. Men som ni märker är jag tillbaka nu, och jag hoppas från djupet av mitt hjärta att ni kan förlåta mig för mina dagar i bloggcelibat.

Eftersom jag inte har något bättre att skriva om tänkte jag idag köra på en sån där, lite smått ointerressant, "Detta gjorde jag i helgen" blogg. Hoppas att ingen misstycker allt för mycket.

Om vi börjar från fredagen, så var det bara en vanlig lite små mysig fredag där det egentligen inte hände så speciellt mycket. Sandra och jag jobbade lite, och sen så gjorde vi fruktpaj till lördagen. Efter det hade vi verkligen ingen aning om vad vi skulle göra, så vi bestämmde oss för att vandra bort till Vip och hyra en sån där sjukt dåligt 10 kroners film som vi är speciallicerade på att välja ut.
Eftersom våran filmsmak inte är riktigt samma, så tog det ca en halv timme för oss att välja film (pga att det stängde så kunde vi inte ta längre tid på oss) . Vi stod då och tvekade mellan filmerna "Knullar fiskar?" och "En häxa i familjen". Efter en kort disskusion resonerade vi sedan som så att eftesom ingen av oss var speciellt sugna på ännu en av de där dåliga filmerna vi brukar lyckas välja, så körde vi på det säkra spåret och valde "En häxa i familjen" som vi båda visste att vi tyckt va bra när vi var yngre. En lite små mysig, men inte allt för händelserik fredagskväll.

image8

Lördagen där i mot var en väldigt kul dag/kväll/natt osv. Dagen började med drill på stan, och sedan på kvällen hade vi tjejkväll, med indiskt tema, här hemma. Av alla tolv så måste jag dock säga att Elin lungt var den bästa indiern, riktig naturbegåvning! 
Under kvället åt vi sedan pajbuffe, sjöng karaoke, kollade på två filmer, spelade lite gitarr osv.
Och självklart får ja inte glömma Sandras, Elins och min diskning vid fyra på morronen. Det börjar bli tradition nu, riktigt mysigt faktiskt!
Tack alla för en underbar kväll! Detta måste vi göra om!

image9

Söndagen var sedan en rätt slapp dag. Tror inte det va någon av oss som mådde speciellt jätte bra. Men, men, tror minsann det var värt det!
I vilket fall som helst så hade jag, som läxa i fotokursen, att ta upp en hel filmrulle till dagen efter. Vilket jag självklart inte hade gjort trots att jag haft två veckor på mig. Därför drog jag med Sandra ut och fotade lite. Tycker faktiskt vi är lite små duktiga ibland!

Tack alla för en underbar helg!

Fler bilder finns i min bilddagbok "jenntherockstar.bilddagboken.se"

Ps. Tack för alla fina presenter, jennie har blivit te beroende! Ds.

Mitt åttonde inlägg...

Why should it be so bad to be bad,
When it´s so hard to be anything at all?

Hmm, tror inte riktigt jag känner för att skriva blogg idag. Hade faktiskt inte tänkt göra det, men det var ändå på något sätt svårt att låta bli. Lite mysko, ja vet, men i vilket fall så föll jag för "Jennie trycket" och skriver härmed en blogg, dock en väl oseriös sådan, så om ni förväntar er att läsa något av värde så kan ni sluta hoppas. Något sådan blir det inte idag, tror jag inte i alla fall.

Detta är nog första gången jag skriver en blogg här utan at veta vad jag ska skriva om. Ett lite smått historiskt ögonblick på så sätt. Men, men, jag har hört att det kan va bra att skriva om "ingenting" ibland också. Har till och med hört om de som skrivt en hel låt om ingenting. Kommer dock inte ihåg vad de heter, men Sandra kanske kan pigga upp mitt minne?

Aja, på tal av låtar och texter så skriver The Ark grymt bra texter. Det är det jag egentligen gillar mest hos dem, fast sen är det ju alltid ett plus att Ola Salo är så sjukt snygg.



I vilket fall så översatte jag en av deras texter idag igen. Tänkte göra det varje dag för att på så sätt kanske bli något bättre på engelska. Jag menar, man borde ju snappa upp någonting. Eller?

Aja, det jag vill komma till är att texten jag översatte var  "Tell me the night is over" och att det enligt min mening är en av The Arks allra bästa texter, och då är den riktigt, riktigt bra. Här kommer mitt favoritparti i låten:

Maybe I´ll throw all my clothes
Into a waterfall
And sit and spy while they all cry
- You get so silly when you´re lonely
And you think that you´re the only

Är texten inte helt underbart bra? Jennie tycker väldigt, väldigt, jätte mycket om The Ark.

Måste nu säga att om någon av er orkat läsa hit så är jag verkligen impornerad av er och vill bara säga att ni borde vara stolta över er själva. Denna blogg hade förmodligen fått priset "Universums ointressantaste Blogg" (heter det ointressantaste eller mest ointeressant?), om det nu hade funnits något sådant.

Tänkte bara avsluta med att skriva att jag ser att det är folk som är inne och läser detta, vilket jag tycker är grymt kul, och jag är väldigt nyfikna på vilka ni är. Så jag tänkte att ni kanske skulle kunna presentera er. Bara lite kort sådär, typ ert namn så jag vet vem ni är.  Och när ni ändå håller på så varför inte skriva vad ni gillar att göra också? Typ "Hej! Mitt namn är Jennie och jag gillar att måla"... sådär som man brukade göra på dagis och sånt. Tycker de hade varit gullit, så snälla, kan ni inte göra det för min skull?

Ps. Min urgulliga Sandra har skrivit en blogg om mig, den stämmer inte fullt ut. Hon har hittat på mycket, men ni kan ju ändå kolla in den http://sandtherockstar.blogg.se/1190223536_199_07.html  D.s

Mitt sjunde inlägg...

Jag är kär i dig....

Jag hörde en liten intressant kommentar idag på miniorerna, där jag hjälper till lite med barnen.  Det var en liten flicka som sa orden "Jag är kär i dig" till en av pojkarna. Det sades på ett väldigt sött sätt, och det som hände efter att dessa ord yttras var endast att den lille pojken rodnade lite och sedan var allt som vanligt igen. De små, men i mina öron väldigt betydelsefulla,  orden hade egentligen inte jätte stor innebörd. Det var bara några ord hon sa. Jag påstår nu inte att hon inte menade det hon sa, förmodligen så menade hon precis det hon sa, men inte alls på samma sätt som vi lite äldre tolkar det.
För oss hade det inte funkat att säga de orden utan att det skulle få några konsekvenser, antingen positiva eller negativa. Det är ord med en väldigt stark innebörd.

När jag hörde den lilla flicka säga detta fick det mig att undra hur och var någonstan innebörden i orden ändras. Man ser det som att när man är liten så är kärlek inte samma sak som när man blir äldre, det är inte lika svårt, inte lika jobbigt, men när är det egentligen som gränsen mellan småbarnskärlek och vuxenkärlek går? Vad är det som gör att något som varit så enkelt plötsligt blir så svårt?

Jag kan inte heller låta bli att fundera på vilken kärlek som egentligen är den äkta, den lite oskyldiga småbarnskärleken eller den mer seriösa vuxenkärleken? Jag menar, finns det verkligen någon sådan seriös och "äkta"  kärlek som den vi ungdomar och vuxna söker? Eller är det bara någon myt som människan byggt upp för att kunna överleva?

För mig är äkta kärlek när man hittar någon man enkelt kan dela allt med, någon man skulle kunna göra allt för. Många ser det som en självklarhet att sådant finns, men jag är egentligen inte så säker. Fast vem vet? Bara för att jag inte själv någonsin har upplevt något som liknar det betyder det ju inte att inte andra har det. Det betyder inte heller att jag aldrig kommer kunna få uppleva det.
Så det ända man egentligen kan göra är att hoppas, och tro, för vad hade livet varit utan kärlek?

Mitt sjätte inlägg...

Att visa sig i cam är som att baka negerbollar utan att äta dem, meningslöst  /citat av Sandra

I morse när jag satt på bussen till skolan kom jag att tänka på hur skönt det egentligen är att åka buss. Jag menar, bara då, och när man ligger i sängen på kvällen, är egentligen den ända tiden på dygnet när man bara kan sjunka ner i sina egna tankar, utan att man får dåligt samvete för att det finns annat man borde göra. På bussen finns det trots allt inget man kan göra, så varför inte utnyttja  tiden helt och hållet åt sig själv?
Jag älskar denna tiden på morgonen när man, lite smått nyvaken och uppstressad efter en språngmarch till bussen, bara kan sätta sig och koppla av och tänka på allt mellan himmel och jord, de alldeles för korta 20 minuterna som bussfärden tar. Det blir dock alltid en stor bevikelse varje gång man måste kliva ur bussen, ur sina tankar, och ta tag i ännu en skoldag.

Jag funderar på om de finns fler än jag som ser de här minuterna innan skolan börjar som en sån befrielse från vardagen. Kanske är det just en sådan tid man behöver för att klara av dagen. Vissa tar säkert, precis som jag, ut den på bussen och andra kanske hittar andra tillfällen. I vilket fall tror jag att denna tid är betydligt mycket viktigare än man tror. Jag tror att alla människor, även om man inte direkt märker av det, är i stort behov av sin alldeles "egna" tid...

Ps.  Vet att det inte riktigt passar in här, och förmodligen bara förstör en väldigt stor del av denna bloggen, men jag kom på att jag i min förra blogg glömde nämna att Sandra, Elin och jag har preliminär bokat resan till Stockhlom, den 16-18 November, så var bara tvungen att göra det här. Så nu vet alla det! D.s. (Om Joppa hade läst denna blogg hade hon förmodligen varit grymt stolt över mig just nu eftersom jag börjat skriva "D.s" efter mina P.s"!)


Mitt femte inlägg...

"Sandra hjärta Fredrik, Sandra hjärta Fredrik, e lika med sant, e lika med sant"

Mickan, Micke, Sandra och jag var hos Elin igår kväll.  Som vanligt var det väldigt trevligt redan från första början, trots den lite smått otäcka gubben, brevid oss, på tåget, som Micke av någon underlig anledning hade lite svårt att hålla ögonen ifrån!        "Nya resande"

Eftersom Elin nyss fyllt år hade vi köpt med oss fyra stora ballonger till Elin, alla med var sin bokstav som tillsammans bildade hennes namn. Som vanligt är vi dock sena med present, men du kan va lugn Elin, de kommer!
image6

Kvällen ägnade vi sedan åt att äta lite gott som Elins föräldrar lagat åt oss, kolla igenom spelet Elin fått av Mickan å Micke (Förspelet), lyssna på när Micke spelade piano osv. Vi såg också på filmen "Föräldrarfällan". Sjukt söt film måste ja säga!



Micke och Mickan åkte hem på kvällen sen, medan Sandra och jag sov över. Sandra ringde då för första gången Fredrik, och pratade i ca.3,5 timmar. Lite kul, med tanke på att hon hade oroat sig över att det skulle bli tyst.

För min del så uttnytjade jag denna tiden genom att måla av Fredrik. Lite svårt med tanke på att jag inte riktigt vet hur han ser ut, men med hjälp av hans beskrivning tror jag dock att jag lyckats riktigt bra, även om Sandra inte håller med!  (tolka tankebubblan som ni själva vill)

Jag fick förövrigt själv ett litet kort samtal med Fredrik medan Sandra var på toa, och jag och Elin kom fram till att han pratade stockholmska och lät farlig.


Tack för en underbar kväll! <3


Ps. Bilder från detta finns i min bilddagbok, jenntherockstar.bilddagboken.se D.s








Mitt fjärde inlägg...

[Inlägget är skrivet mellan 12-14:e]


image4

Hej och välkommna till "Jennie avslöjar"!


Eftersom Sandra protesterat lite mot att jag, som hon uttrycker det, "fick henne att likna en sexfantast" i mitt förra inlägg om henne, och helt och hållet förnekar detta har jag nu bestämmt mig för att bevisa att det jag skrivit faktiskt är rena rama sanningen. Denna blogg kommer alltså att handla om "SEXFANTASTEN SANDRA"!

Jag tänkte att vi kan börja lite lungt, med några saker som Sandra sagt tidigare idag. Jag har enbart träffat henne i två timmar, men ändå så har ja rätt många kommentarer som ja kan dela med mig av.

Den första kommentaren, som jag minns, från idag var när hon av någon mysko anledning började snacka kondomer med jordgubbssmak. Hon började lite lungt med att undra om de verkligen var nödvändigt att ha smak på kondomer. Det utvecklade hon sedan vidare till ett samtal om när man skulle kunna känna smaken på en kondom, för hon ansåg att man inte känner det om man har "vanligt" sex, och om man suger av någon så behöver man väl inte ha kondom? Eller?  Någon som kan svara på detta åt Sandra?

En liten stund senare frågade jag henne lite oskyldigt och fint om hon hade något bra förslag på vilket tema jag skulle välja att skissa som skolarbete inom bilden. Och vad tror ni ja får för svar? Joo... "kondomer i olika färg och form". HA! Jätte kul Sandra. Eftersom jag inte trodde att min bildlärare riktigt hade uppskattat det så bad ja om ett nytt förslag. Då fick ja svaret: "Du kan måla nakenbilder! Jag kan stå modell!"

Jag fick sedan, under vårat städningsarbet, stå ut med kommentarer som " Nu tar vi fram Dam sugaren" osv... å hon säger att hon inte är en sexfantast! HA!

Nu när vi börjat lite lungt tänkte jag fortsätta med en lista på 10 saker hon sagt eller gjort, utan inbördes ordning, under tiden ja känt henne. "10 punkter genom tiderna med Sexfantasten Sandra":

1. För ettt tag sen när Sandra och jag var ute å gick en kväll, så besökte vi våran gamla lågstadie skola. Där har de många sandlodor, så vi fick för oss att vi skulle bygga en sandskulptur. Å vad tror ni den kom att föreställa när en sån som Sandra är med? Joo, precis.. de blev en naken man. En väldigt fin sådan, men ändå!

2. När vi ändå är inne på sand tänkte jag också ta upp den gången när vi disskuterade om hur det skulle vara att ha sex i sand. Vi antog att man skulle bli väldigt sandig, och vi funderade då över vad vi skulle säga till våra föräldrar när vi kom hem!? Ja menar, de skulle ju undra varför man va så sandig. Självklart gick jag endast med på att disskutera något sådant här för att jag är en sådan fin människa som ställer upp för mina kompisar!

3. Den tredje punkten kommer handla om våra fina tältnätter när vi var i Smögen. Vi roade oss dåe med att skicka sms till lite msn folk. Det var inga allt för oskyldiga sms, som alltid när Sandra är med. Vi skickade några seriös sex sms, men även en hel del dryga. Här kommer vårat allra finaste, lite smått oseriösa, sms:

"Du kan ju tänka dig att vi träffas på en varm, härlig strand... Stranden är liten och öde, och dom ända som syns där är vi... Jennie lutar sig sakta bakåt och Sandra frågar "Ska vi köra nu?"  Du svarar att du väntat länge nog, samtidigt som Jennie plockar fram monpol ur väska. Sen börjar vi spela för glatta livet. Vilken härlig dag på stranden!"

Självklart var dessa sms skickade från Sandras mobil!

4. Sandra är också en sådan person som alla kåta små killar älskar. Det är nämligen så att hon tycker att man ska ställa upp för killar och visar därför, mer än gärna, hyllan för alla som ber om det!

5. Det var  hon som upplyste mig om att det visas porrfilmer på Nickeloden. När vi gick och disskuterade detta, hörde vi plötslig ett svagt "Hallå?". Det visade sig att Sandra hade "råkat" ringa upp nån som hört precis allt vi sagt. För min del tror jag att de va precis de Sandra hade planerat, hon vågade bara inte erkänna det!

6. För rätt så länge sen var jag, Joppa och Sandra på bio på "The Grudge 2". Vi ett av det mest spännande tillfällen brast vi ut i gapskratt. Särskilt Sandra skrattade extra högt, och vi fick väldigt konstiga blickar på oss. Och vet ni vad det berodde på? Joo, nån på filmen hade sagt "Nu KOMMER han"!

7.
Sandra är också väldigt interesserad av proteser, vilket brukar var Elins och hennes favoritämne. Av alla proteser som finns, och även dem som inte finns, så är hennes favorit "protessnoppar". Hon tycker det är spännande att disskutera sådana, och fundera på om de skulle ha vibrator om de skulle finnas? Kanske till och med en knapp som gör att den kan få stånd? Hon kom sedan på att ingen hade varit i särskilt stort behov av en protessnopp. Det hade inte varit någon speciellt skön upplevelse för killen och tjejen hade lika gärna kunnat använda en dildo.

8.  Om Sandra skulle beskriva en polkagris hade hon beskrivit den med orden: "En lång, hård och rund grej som man stoppar i munnen och suger på"!

9. Sandra har en  ytterst pervers och homosexuell nalle vid namn Robin. Han är en sådan extremt snuskig nalle som utnyttjar min stackars lilla Köckling. Enligt rykten har han inte heller låtit Elin Kööckling vara i fred. Man kan undra var han ärvt detta sexuella intresse ifrån?

10. HEMLIGT! För eran egen skull har jag valt att hemlighetshålla denna punkt. Jag vill ju inte vara orsaken till någons för tidiga död.


Så... ÄR SANDRA EN SEXFANTAST?

Mitt tredje inlägg...

En grönprickig tusenfoting med inlines, som ser ut som en zebra,hoppar på ett ben på rutiga moln tills han kommer fram till solen där han drunkar i en vattenpöl...



Okej, nu va de dags för en blogg igen. Tänkte jag skulle försöka skriva nått nästan varje dag. Är faktiskt väldigt kul att skriva blogg, och de är om möjligt nästan ännu roligare att läsa alla gamla bloggar.
Bara för att den är så grymt söt så måste ja bara skriva in Sandras och min fina blogg som vi skrev 27:e juli 2004:

 

Kära Stig...nej dagbok!
Idag hände en helt oförglömlig sak.....ja kommer aldrig att glömma detta!
De va så att ja....ja...ja..ja...ja har glömt bort d!!!!!!!!!!!!!!!
Hej då Stig...dagbok menar ja.


Sån humor vi hade på den tiden! (lägg märke till att det är imperfekt ;))


Aja, egentligen så hade jag tänkt skriva om en sak jag hörde i skolan idag. Det var nämligen så att jag, i väntan på bussen, satte mig för att plugga i skolmatsalen, vilket tyvärr endast resulterade i ganska ful teckning på baksidan av mitt tyska papper. I vilket fall så kunde jag, under mitt "pluggande", inte låta bli att tjuvlyssna lite på tre tjejer som satt en bit bakom mig. Jag spetsade öronen lite extra när jag hörde dem börja prata om ett ämne som ja och Sandra diskuterat rätt många gånger förut.


Det började med att en av tjejerna sa att hon inte hade så mycket kontakt med de kompisar som hon var med på högstadiet, och det fortsatte sedan till en liten kort diskussion om hur lätt det är att glida ifrån varandra.

Deras samtal om detta dog ut rätt snabbt, men de dem sagt fick på något sätt igång mina tankar. Vad är det egentligen som gör att man kan glida ifrån människor så pass mycket?

Det finns människor man, under en tid, umgåtts jätte mycket med, men som man nu längre inte ens skulle hälsa på om man stötte på dem. Är det inte lite konstigt?


En av tjejerna resonerade som så att det beror på att man förändras. Man börjar på olika skolor, får nya vänner osv. vilket gör att man helt enkelt blir för olika.

Jag antar att hon har rätt i sitt resonemang, men jag kan ändå inte låta bli att undra om man verkligen kan förändras så mycket!? Jag menar, man kan förändra sitt utseende och man kan förändra sitt livssätt , men man kan ju faktiskt inte ändra på sin personlighet! Eller?


Antagligen finns det inget riktigt bra och korrekt svar på det här, det är väl helt enkelt bara att hoppas att man inte glider ifrån de personer som betyder allra mest just nu. (ni vet vilka ni är )

Det är så lätt och säga att vi kommer vara vänner för alltid, så lätt att tro på det, men vi kan faktiskt aldrig veta med säkerhet. Jag är bara så glad att jag har er just nu, och jag hoppas verkligen det varar för livet! :)




 


MItt andra inlägg...

Idag är ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag! HURRA HURRA HURRA!


Eftersom en av världens underbaraste personer fyller år idag så var valet av ämne till min andra blogg inte allt för svårt. Självklart ska detta inlägg tillägnas födelsedags barnet själv i egen hög person! (hög var väl att ta i, men de lät bra ;))

Så här kommer min blogg om den lilla, men underbart söta 17 åringen!



image3b

Elin är en väldigt charmig och söt person som bryr sig mycket om sina vänner.

Hon finns alltid där för en när man behöver det.


Hon är väldigt speciell, och kan förvåna en genom att säga de mest udda saker helt oväntat.

Hon har även ett helt eget urgulligt språk, som jag inte redigt kan förklara med text. Hon kommer också dagligen med helt spontana kommentarer som man inte riktigt förstår var de kom ifrån.

Jag skulle även tippa på att hon förmodligen är den ända som gått på Mamma Mia musikalen tre gånger. ;)


Elin är väldigt flummig, och skrattar åt det mesta. Om hon någon gång skulle börja skratta utan anledning, kan du alltid se dig omkring och kolla om det möjligtvis inte finns någon ljuskrona eller något sådant som i henne tankar skulle kunna ramla ner i ditt huvud!? ;)


Hon är också sjukt killtokig, och riktar främst in sig på kändisar. Men vem kan undgå att märka hur sexig Ola Salo faktiskt är? ;)



Jag hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig vännen! Jag kommer alltid finnas här för dig!


Älskar dig otroligt mycket!


Än en gång GRATTIS! <3


Mitt första inlägg...

Weey, tro de eller ej, men ja har äntligen skaffat mig en blogg...

Ja visste inte riktigt vilket ämne ja skulle inleda mitt bloggskrivade om, men som tur är har jag en Sandra som kunde bestämma det åt mig. Jag gav henne friheten att välja helt fritt vad den skulle handla om, å gissa vad hon valde? Joo, precis.. hon valde sig själv! Så här kommer (anländer) min blogg om SANDRA! :)

image2

Sandra är en väldigt snäll och trevlig person även om hon, som ni ser på bilden ovan, ibland har lite svårt att hålla fingrarna i styr. Hon är också helt underbar och man kan alltid lita på henne.
Hon har även en väldigt mysko humor, men det gör inte så mycket. Nån gång ibland händer det till och med att hon är rolig!

Sandra är en såndär person som man kan prata om det mesta med. Man kan snacka seriösa allvarliga samtal, men hon är också en av de bästa personerna att prata med om man bara vill ha en grymt dryg konversation. Om du vill snacka sex på ett helt annurlunda sätt än vad du är vann vid kan du alltid vända dig till Sandra! Hon är perfekt när det gäller sånt.

I och med att jag fick lite "tankestop" (vet att de finns nått grymt mycket bättre ord, men det är helt borta just nu) så frågade jag Elin vad jag skulle skriva. Hon svarade att jag skulle skriva att Sandra är smart och att hon går på snobbskolan Ed, och det stämmer ju helt och hållet.
Efter Elins och mitt fina besök förra året, så är hon förmodligen också känd som den mest udda personen på snobbskolan. Eller i alla fall den som fyller år flest gånger! ;)

Sandra är förövrigt singel, så om ni känner för nån date eller något i stil med detta så kan jag säkert fixa detta. Det är bara att höra av sig till mig.

Jag tänkte nu avsluta min blogg om Sandra med att säga att hon faktiskt inte e riktigt så sexifixerad som ja kanske fick henne att låta som i början, även om det inte är så långt ifrån...






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0