Mitt tjugofjärde inlägg...

En gång när jag var liten, då va ja lika liten som dig!

I helgen har jag varit hos mormor och hälsat på. Åkte tåg dit aldelles, alldeles ensam. Känner mig riktigt duktig faktiskt. Var första gången jag åkte tåg själv, å ja överlevde till och med att byta! Stolt över mig själv.

När jag kom till Eksjö stod mormor å mini kusinerna Becka å Sanna där å väntade på mig. Fast Becka och Sanna trodde förstås att de väntade på mormors kompis Eva. De blev lite smått överraskade när de såg mig där.

Var en mycket trevlig helg måste jag säga. Vi bakade peppakakor (benen på de stora pepparkakorna ramlade av så Sanna fixade så att de kunde adoptera nya) , målade, kollade på film, var ute och spelade fotboll och bedminton (kanske lite fel säsong, men, men), lekte fyllegubbar (Man trycker ner sig i ihoprullade madrasser och försöker sedan gå) osv.

Becka hade skrivit ett jätte fin dikt om Jeppe också. Måste ha med den här:
"Jeppe var en poet, han diktade endast när han sket."

Erkänn att min kusin är en grymt duktig diktskrivare?

Aja, nu ska jag nog ta å gå och nanna. Har haft en grymt trevligt helg.

MINA KUSINER ÄR BÄST!



Mitt tjugotredje inlägg...

Kapten Karlosson, vad hände?


image17


Sjukt mysko att Daniel åkte ur alltså. Förstår inte riktigt vad som hände, ja var helt säker på att Amanda och Daniel skulle stå i finnalen. Men, men, nu e de la bara att fortsätta hoppas på Amanda. Eller kanske inte, det är trots allt aldrig dem som vinner som blir nått. De bara försvinner. Ja vill se mer av både Amanda och Daniel!

Tyckte inte det var rätt, men, men förmodligen fanns de andra som tycker de.

Hoppas vi får ser me av dig Kapten Karlsson!

Avslutar med en liten låne-mening från Elin. Hoppas att de inte gör något gumman.

"åhh daniel e lite små söt"


Mitt tjugoandra inlägg...

Mina damer och herrar. Låt mig härmed få presentera UGGE!

image16

När jag, i lördags natt, kom hem från Thailand stod denna lustiga lilla filur (mistänker att det är en kamel med röda hun) utan för dörren. Trots kylan endast i klädd en once kasse.  Där hade han förmodlige stått rätt länge och väntat på, tro det eller ej, mig! Förmodligen hade han även frysit eftersom en once kasse trots allt inte kan värma allt för mycket.
Jaja, i vilket fall som helst hade han med sig ett vitt kuvert med namnet "Jennie" tydligt bokstaverat på. Och efter som jag heter Jennie tog jag för givet att kuvertet var till mig (vilket det också var) så jag tog det kalla kuvertet i min hand  och öppnade det sakta och försiktgt med mina darrande fingrar.
Inuti hittade jag en lapp med denna text:

Hej!
Mitt namn är Ugge. Jag träffade Köckling i Thailand. Han var hos en familj med massa barn och lekte hela dagarna. Han berättade att han hade följt med dig på semester och sa att han trivdes i Thailand så han beslutade sig för att stanna. Jag funderade ett tag och kom fram till att du antagligen sitter hemma i din ensamhet nu. Och snäll som jag är så tänkte jag,
"nu ska jag överraska henne."

And here I am baby ;)


(det var även bilder bla från hans simtur från Thailand till Vättern)



Jag förstod ganska snabbt vilka som låg bakom detta oväntade besök och bestämde mig för attt hämnas! Nee, ja skojjar bara. Klart jag inte vill hämnas. Jag tycker ju om min Ugge!
Så....

TACK SÅ VÄLDIGT,VÄLDIGT, JÄTTE MYCKET ELIN OCH SANDRA! NI ÄR UNDERBARA! <3


Mitt Tjugoforsta inlagg...

KOCKLING!!!!!

Harmed efterlyser jag en gul och otroligt gullig kockling.  Han har en underbar personlighet och ar helt enkelt bast+ 2 prickar. Han forsvann for nagra dagar sen pa ett hotellrum i Koh Chang.
Tacksam for alla upplysningar....

Jennie saknar sin Kockling!

Ps. Har nu forflyttat mig till Koh Maak. Ds.


RSS 2.0