Mitt fortionde inlägg...

Ibland är människor så patetiskt elaka så att man inte kan göra annat än att tycka synd om dem

Härlig dag idag igen. Känner att jag börjar bli på bättre och bättre humör desto bättre vädret blir. Är nog en riktigt sommar människa. 
Har varit en bra dag, roliga lektioner. Först bild och form fördjupning, där vi idag testade på koppartryck (riktigt kul faktiskt),  och sen kulturhistoria. Fick reda på vad vi ligger på för betyg i bild. Skojsigt, skojsigt. Dock kom vi lite försent till svenskan pga det, så det blev bara en 20 minuters lektion för våran del. Slapp och skön dag. 

Under en liten rast hade Joppa och jag, som så många gånger förut, en av våra långa disskussioner om utifall det heter chokladbollar eller negerbollar.

Joppa: -Det är fel och säga chokladbollar, det är ju faktiskt inte choklad i dem!
Jag: - Det är väl ingen neger i heller!?

Tror nästan jag vann den diskussionen idag, även om vi aldrig, hur många gånger vi än snackar om det, kan komma överrens.

Aja, valborg idag så ska väl iväg och kolla på en majbrasa nu. Lite små mysigt kanske.

Have a nice weekend!

Mitt trettionionde inlägg...

WE ARE ALL THE WINNERS! WE ARE ALL THE BEST!

image24image26

Oyeah, karneval med drillen i helgen, och gissa vilka som vann? Joo, vi så klart (Var lite självgod där, men tycker vi förtjänar det)! Oväntat men helt underbart kul.

Alla tre grupperna var med. Veteranerna med flaggor, ekorrarna med drillstavar och sjärnorna med pompom. Första gången vi gjort något sånt här allihoppa, men de gick ju bra.
Alla små drillflickor är så otroligt söta och helt grymt duktiga. Helt enkelt bäst! Så de så.

image27

Efter karnevalen var det målardag hos mig som som gällde. Målade en massa, åt våfflor och kollade på körslaget. Väldigt mysigt. Elin och jag målade färdigt våran målning "Den blåa bögen och tjuren med de gyllene hornen". Riktigt stolt över oss faktiskt. Louvren nästa, eller vad säger du Elin?

Så hade vi en hästtävling också. Som ni ser på bilden under så tecknade allihoppa var sin häst och det är nu upp till er att avgöra vilken som blev bäst. Så ta er en ordentlig titt på bilden nedan och kommentera sedan vem som ni tycker lyckades bäst med sin häst.

image25


Måste även skriva lite kort om skolmusikalen "Lyndon Starblazer" som vi var på i fredags. Helt underbart bra faktiskt. Helt otroligt vad mycket duktiga människor det finns på ens skola som man aldrig ens lagt märke till. Jätte duktiga på att agera och otroliga sångröster. Var häftigt att se alla på scenen, men måste erkänna att jag blev lite smått avundsjuk. Tänk att själv få stå på en scen och sjunga. Hade varit helt underbart, dvs om man hade kunnat sjunga. VIlket jag inte kan, så egentligen är jag väl rätt glad att det inte var jag som stod där.

Aja, det var allt för mig denna gången. En väldigt mysig helg måste jag säga. 

Så, vIlken häst blev bäst?


Mitt trettioåttonde inlägg...

Det borde inte finns backar, bara nerförsbackar....

Härlig dag idag, började inte förens vid halv två. Eller nja, egentligen hade vi en lektion vid 8 och sen fyra och en halv timmes hål, men kände inte riktigt för att gå på den så tog lite sovmorgon. Otroligt skönt, men måste erkänna att jag skämdes lite över mig själv när jag fick höra att det bara hade varit 3 elever på lektionen och att läraren dessutom varit väldigt arg. Men, men, gjort är gjort.

I vilket fall som helst hade vi idrott på racketcentrum denna gången. Det var faktiskt riktigt kul (ja, tro det eller ej men det var faktiskt jag som skrev det). Vi började med att spela lite badminton. Körde rundbadminton, och tro det eller ej men jag vann faktiskt första omgången. Ibland är jag lite smått stolt över mig själv.
Fast det ändrades när Robin och jag sedan gick över till squash. Det var första gången jag körde så det gick inget vidare bra. Otroligt vad svårt det kan vara att få en boll dit man vill.

Efter det var det drill som gällde, sista övningen inför karnevalen i helgen. Gick väl hyffsat tycker jag.
Smet sedan iväg lite tidigare för att gå på kroki. Detta blev dock inte riktigt som jag tänkt mig när det visade sig att jag var den enda som var där. I vanliga fall brukar det vara ca. 7-8 stycken, men inte idag inte. Kanske var för fint väder. Var väl bra för mig ifs eftersom jag då kunde välja tider själv. Fast kändes lite smått konstig att sitta ensam  i ett rum med en naken man och teckna av honom samtidigt som man småpratade lite grann. Men, men, så kan de va.

Och just det, den lite smått perversa Samuel, som för övrigt påstår att han inte alls är pervers,  ville att jag skulle nämna honom, så de passar väl bra här efter krokin tycker jag.
Han är faktiskt en riktigt trevlig filur, trors hans perversa sidor. Aa, just det, så är han rätt snäll också.
Tycker han förtjänar en liten bild här, så avslutar med den.

image23

Mitt trettiosjunde inlägg...

Att visa sig i cam är som att baka negerbollar utan att äta dem, meningslöst - citat av BrumBrum

Tog min första körlektion idag, därav inledningstexten ("citat av BrumBrum"(långsök ja vet, men har man dålig fantasi så har man)). Gick väl hyffast bra tycker jag även om det finns en hel del jag behöver öva på.

Som vanligt hade jag problem med att hitta på nått att skriva om så tog hjälp av min snälle men lite smått perversa MSN kompis Samuel. Han gav mig förslaget att skriva om Hv, så det är klart jag ska göra det. Jag menar Hv vann ju! Problemet är bara det att det att det är det ända jag vet om det, så de blir lite svårt att skriva. Men jag ska göra mitt bästa och använda min lurningsförmåga. Ni kan ju alltid låtsas att ni går på det.


image22
(Redigerad av Samuel)

Efter två hårda matcher var det ingen som trodde at Hv skulle sluta som segrare. Linköping var duktiga och hade vunnit båda matcherna. För Hv gick det inte lika bra, de hade förlorat båda (allt för att få texten lite längre). Men efter två matcher vände det som genom ett under. Kanske har Hv en alldeles egen liten skyddsängel eller så hade de helt enkelt tur. Kanske även skicklighet. I vilket fall som helst så vann Hv fyra matcher på rad och stog därmed som segrare till SM- guldet! WEHOO!

Aja, där slutar min rescention av Hv:s väg till Sm-guldet. Ni kan ju ialla fall låtsas att ni tror att jag helt och hållet vet vad jag snackar om. Tack på förhand!

Har nu tänkt sova, så avlutar med Sandras gonatt på fyllesvenska:

Ne nått!

Mitt trettiosjätte inlägg...

Together, forever, you saving my heart

På förslag av Sandra kommer den blogg handla om min kärlek till städning. Städning i alla dess former är något jag verkligen älskar. Framför allt städning i omkländingsrum på smutsiga idrottsklubbar. Det är något av det allra mest underbara man kan göra.
Det är först under denna städning som man känner sig älskad, som om det bara var jag och städningen i hela världen. Trots det känner man sig aldrig ensam.

Mår man någon gång dåligt är det bara att åka till en riktigt smutsig idrottsklubb. Ta en halvsmutsig trasa och en en flaska med långt ifrån väldoftande rengöringsmedel, och långsamt, som i ett drömmande tillstånd, vandra in på en av de små ofta tvåldrabbade toaletterna och sedan försiktigt spruta det långt ifrån väldoftande rengöringsmedel på toasitsen för att sedan torka av det med den halvsmutsiga trasan. Direkt känns det som man hamnat i himmelriket och som att ingen någonsin kan ta dig där ifrån.

Så, vad ska man egentligen med en pojkvän till?


Mitt trettiofemte inlägg...

Hello! Here I am, and I´m going to start this blogg again!

Oyeah, engelskaprov idag, där av den, förmodligen helt felgramatiska, inledningsfrasen.

Sandra kommenterade igår att min blogg varit väldigt tyst på sistone, och eftersom hon faktiskt hade rätt så tänkte jag att jag kanske kunde göra någonting åt det.

Som vanligt har jag då problemet med vad jag ska skriva om, det finns trots allt inte jätte mycket interessant i mitt liv att ta upp och jag har för tillfället inget annat jag kan skriva om heller. Så det får helt enkelt bli en sån här totalt onödig blogg om ingenting, men ska försöka komma på något bättre att skriva om till nästa gång. Om det nu blir någon, man vet ju aldrig med mig ;)

Aja, nu ska jag upp och nanna.

Jennie hälsar till Sandra och upplyser om att denna blogg är skriven endast för hennes skull och att hon därför borde vara tacksam, eller nått ;)


RSS 2.0