Mitt sextioförsta inlägg...

Back to school...

Första skoldagen idag och jag lever fortfarande. Ganska otroligt faktiskt. Eller, nja, kanske inte egentligen. Dagen har faktiskt varit helt okej.

Vi började med lite info och schema utdelning i klassrummen (fick faktiskt ett riktigt bra schema), sen fick vi lida oss igenom en timme i aulan. Rektorn pratade och esteteleverna sjöng, ungefär som vanligt med andra ord. Ännu en gång fick vi höra hur otroligt bra Per Brahe skolan är och hur mycket bättre eleverna på Per Brahe trivs jämfört med genomsnittet. Börjar bli lite tjatigt nu faktiskt. Tycker de borde jämföra med Erik Dahlbergsgymnasiet någon gång för omväxlingskull, bara för att vi verkligen ska få se hur resultatet för två skolor kan skilja sig åt. Vad tror du om det Sandra?

Aja, när vi slutat skolan hittade jag och Joppa våran gamla klasskompis Emma så vi hängde lite i skolan (efter 2 timmars väntan fick Joppa äntligen tag på den efterlängtade loggboken) innan vi drog hem till Joppa och disskuterade gammla minnen m.m. Mycket trevligt.

Aja, efter det målade jag en massa och nu sitter jag här och väntar på att den där lilla Samuel ska logga in på msn, men det verkar han inte göra så ja får väl gå och lägga mig istället antar ja. Livet är hårt när man är liten och övergiven, eller nått... haha, Godnatt! :)

Mitt sextionde inlägg...

De e lugnt! / citat av "Mannen med vattenglaset"

                                   


Hade grillfest här i fredags. En otroligt lyckad kväll. Mycket pratande, flummade, yoga utövande och misslyckade försök till "avancerad" ringdans.

När man tänker tillbaka såhär efteråt så gjorde vi faktiskt inte så jätte mycket på hela kvällen, men av någon anledning hade vi jätte kul. Vi måste helt enkelt vara så grymt trevlig människor allihoppa.





Vi märkte dock att vi kanske gått in lite väl seriöst för matlagandet. Vi hade gjort 3 stora skålar med potatissallad, en stor sallads skål och två stora fruktpajer. De som gick åt var ungefär en halv skål potatissallad, i stort sätt ingen sallad alls och ungefär en fjärde del av en av fruktpajerna. Grymt vad bra vi är på att beräkna mat asså.

Elin ramlar.
Max:
-De där kan inte göra så ont, de är ju så låg fallhöjd.




Tack alla underbara människor för en underbar kväll! Ni är älskade!

Mitt femtionionde inlägg...

There is no end

Idag var jag, Sandra och Elin uppe och besökte Sandras och min gammla Syo Sussie, på Flahultskolan. Underbarare människa är svårt, om inte omöjligt, att hitta.

Sussie nämnde något om att det är konstigt hur man ibland träffar på människor som gör ett stort intryck på en. Jag har nog inte riktigt tänkt på det, men det stämmer faktiskt väldigt bra och när man ser på det på det sättet så kan man inte göra annat än att se tusentals möjligheter i livet. Jag har redan träffat jätte många människor som alltid, vad som än händer, kommer att finnas i mitt hjärta. Förmoldigen kommer jag träffa så många fler desto längre jag lever. 

Det känns lite konstigt att hitta någon speciellt i en människa som nästan är i mina föräldras ålder. Någon man både kan skratta och gråta med. Inte på ett sätt som man gör med sina föräldrar, utan som en vän. En vän som redan gått igenom våra faser i livet och som har så mycket råd att ge.

Jag vet att vi förmodligen inte kommer ha någon kontakt alls om några år, men ärligt talat är det inget som skrämmer mig. Vad som än händer så kommer jag alltid att minnas henne och lyssnar på det hon sagt. Hon kommer alltid spela en väldigt stor roll i mitt liv.


MItt femtioåttonde inlägg...

Du är så Yeah Yeah Woow woow

Det finns en person som näms alldeles för sällan i denna blogg. Jag tänkte därför göra något åt det nu. Denna blogg tillägnas härmed Samuel.

Samuel är en jätte go kille från Kalmar. Trots att vi aldrig har träffats och trots att vi bara pratat i telefon några få gånger,  så betyder han väldigt mycket för mig. Jag vet inte hur många timmar jag tillbringat framför datorn bara i hopp om att han ska logga in.

Han är en kille med vilken man alltid har något att prata om, en kille som aldrig tvekar om att dra upp en disskusion om allt och inget. 

Samuel, jag tycker verkligen jätte mycket om att prata med dig. Du betyder. 
Jag vet att jag är jätte dålig på att säga det,  men hoppas du förstår ändå.  

Tack för att du finns!

Mitt femtiosjunde inlägg...

Varför bär alla vägar från Kalmar till Öland?



Besökte Öland med dessa söta små töser. Tillbringade 4 underbara dagar på  Haga Parks Camping en mil söder om Ölandsbron. En jätte mysig camping måste jag säga.

Det blev fyra jätte mysiga dagar med mycket solande och badande. Vi hyrde även cyklar ett dygn och gjorde bland annat en nattlig utflykt till ölandsbron. Vi försökte oss också på att grilla på kvällarna vilket inte gick nått vidare. Sista kvällen gick de till och med så illa att vi, efter 3 timmars försök, gav upp och stekte köttet. Grattis till oss.

Denna sista kväll han vi även med att studera sjärnorna. Är faktiskt väldigt häftigt att bara ligga och kolla på sjärnorna. Ganska mäktigt. Tänk var stor världen är egentligen.
Vi avslutade sedan vår semester med ett nakenbad innan vi gick och la oss.

Tack tjejer för några jätte mysiga dagar!


RSS 2.0