Mitt fyrahundradeandra inlägg...
Det sägs att man blir vad man äter, men vem vill bli en morot? /Olle Lundberg
Nu undrar ni kanske hur det kommit sig att min blogg plötsligt förvandlats till en matlagningsblogg. Jag ska därför upplysa er om att det helt och hållet beror på att en viss Elin Johansson hotat med att bombhota min blogg om jag inte publicerar bild och recept på kvällens måltid. Så jag antar att jag inte har något val.
Jag har idag, för första gången någonsin, använt tofu i min matlagning. Jag improviserade och stekte/ kokade det i någon deciliter solrosolja och lite olivolja. I detta stekte jag även gul lök, grön paprika, tomat, ingefära och vitlök. Det hela kryddades med chilkrydda, gurkmeja, mejram, salt och peppar och serverades tillsammans med äggnudlar.
Sen så var det något jätte viktigt jag absolut skulle skriva om tufo men jag är rädd att jag glömt bort vad det var så nu är det väll bara att hålla tummarna för att min blogg trots allt slipper ett bombhot.
Jag vill även avsluta med att säga att jag inte rekommenderar er att göra denna maträtt. Inte för att den är direkt äcklig utan snarare för att den inte heller är speciellt god.
Nu undrar ni kanske hur det kommit sig att min blogg plötsligt förvandlats till en matlagningsblogg. Jag ska därför upplysa er om att det helt och hållet beror på att en viss Elin Johansson hotat med att bombhota min blogg om jag inte publicerar bild och recept på kvällens måltid. Så jag antar att jag inte har något val.
Jag har idag, för första gången någonsin, använt tofu i min matlagning. Jag improviserade och stekte/ kokade det i någon deciliter solrosolja och lite olivolja. I detta stekte jag även gul lök, grön paprika, tomat, ingefära och vitlök. Det hela kryddades med chilkrydda, gurkmeja, mejram, salt och peppar och serverades tillsammans med äggnudlar.
Sen så var det något jätte viktigt jag absolut skulle skriva om tufo men jag är rädd att jag glömt bort vad det var så nu är det väll bara att hålla tummarna för att min blogg trots allt slipper ett bombhot.
Jag vill även avsluta med att säga att jag inte rekommenderar er att göra denna maträtt. Inte för att den är direkt äcklig utan snarare för att den inte heller är speciellt god.
Kommentarer
Postat av: elin the reseproducent
Underbart min vän! Du slipper bombhot... iaf för den här gången ;)
Trackback